ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Μήλος στους 14 φθηνότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη

η-μήλος-στους-14-φθηνότερους-τουριστικο-782392

Τους δεκατέσσερις πιο φθηνούς προορισμούς στην Ευρώπη δημοσιεύει ο αμερικανικός ιστότοπος «Price of Travel» και ανάμεσά τους συγκαταλέγονται η Κως, η Μήλος και η Ρόδος.

Σε αυτούς λοιπόν που διαθέτουν «μικρή» τσέπη αλλά επιθυμούν, ακόμη και εν μέσω κρίσης, να βρεθούν εκτός συνόρων για διακοπές, ο γνωστός ιστότοπος προτείνει μεταξύ άλλων τα τρία ελληνικά νησιά τα οποία κατατάσσει στην πέμπτη, έκτη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε άλλους έντεκα προορισμούς.

Στην Κω, αναφέρει το δημοσίευμα, τα ξενοδοχεία είναι γενικά προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Η Μήλος, από την άλλη, είναι ένα νησί με «υπέροχες παραλίες», εύκολα προσβάσιμο καθώς -σύμφωνα με το «Price of Travel» – οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να το επισκεφθούν.

Στην όγδοη θέση του καταλόγου βρίσκεται η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες.

Στις πρώτες θέσεις του πίνακα με τους 14 φθηνότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην τρίτη, φιγουράρουν οι Άγιοι Σαράντα.

Σε άλλες, χαμηλότερες θέσεις βρίσκονται περιοχές από τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Κροατία, προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα.

«Ενώ πολλές από τις γειτονικές χώρες προσπαθούν να φέρουν περισσότερους επισκέπτες από τις πλούσιες περιοχές της Ευρώπης, η Αλβανία βρίσκεται ακόμα στο πρώτο στάδιο. Η φτωχή και απομονωμένη χώρα, νότια του Μαυροβουνίου, έχει ορισμένες υπέροχες παραλίες, αλλά δεν θα βρείτε πολλές φθηνές πτήσεις ή πολύ κατάλληλες τουριστικές υποδομές» υπογραμμίζεται – μεταξύ άλλων – στον ιστότοπο «Price of Travel».

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία και στην τέταρτη θέση η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου