ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «καρφώνει» στο νέο σποτ του ΕΟΤ [εικόνες-βίντεο]

ο-γιάννης-αντετοκούνμπο-καρφώνει-σ-807602

Με πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού Ελένης Κουντουρά επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, – σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς- προκειμενου να εμφανιστεί σε διαφημιστικό spot του Ελληνικού τουρισμού που καλεί το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του βίντεο γίνεται από την υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η προβολή και προώθηση του βίντεο θα γίνει με συντονισμένες ενέργειες, ξεκινώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου και του ΕΟΤ και με όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία στις ξένες αγορές.

Γιάννης Αντεκοκούνμπο: Πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού

Η εθνική τουριστική πολιτική του υπουργείου Τουρισμού που υλοποιείται από το 2015 έχει στόχο να καταστεί η Ελλάδα παγκόσμιος ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, προβάλλοντας και προωθώντας τις αυθεντικές εμπειρίες διακοπών και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας.

Ο ΕΟΤ ως εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας υλοποιεί ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα διαφήμισης στο εξωτερικό, όπου εντάσσεται και αυτό το βίντεο. Με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση που έχει ο κορυφαίος έλληνας αθλητής του NBA, το βίντεο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έχει προτείνει στον Greek Freak να είναι πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου