ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα

η-μεγαλύτερη-παραθαλάσσια-πισίνα-της-388004

Η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες της και δεν είναι πολύ μακριά μας, καθώς βρίσκεται στη χώρα μας

Η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες της και δεν είναι πολύ μακριά μας, καθώς βρίσκεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Η τεράστια πισίνα που αγγίζει κάτι παραπάνω από τα 2.000 τ.μ., βρίσκεται στο νέο beach club SantAnna το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 5 Ιουλίου.

Το SantAnna δεν θυμίζει τίποτα από αυτά που έχουμε δει, με τον χώρο να είναι πραγματικά εντυπωσιακός και να απευθύνεται σε όλους τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν το καλοκαίρι στο έπακρο.

Τοποθετημένο στην πανέμορφη παραλία, το γαλάζιο του Αιγαίου απλώνεται μπροστά του με τη θέα να είναι μοναδική.

Οι φιλοξενούμενοι να μπορούν να απολαύσουν ό,τι επιθυμούν καθώς διαθέτει γυμναστήριο, σπα, τρία μπαρ, μπουτίκ και δύο bio εστιατόρια. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μεσογειακή κουζίνα μέχρι σούσι, με τους σεφ να έχουν επιμεληθεί μενού με χορτοφαγικά και χωρίς γλουτένη προϊόντα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για την πισίνα και το κλαμπ με τους επισκέπτες να χρειάζεται να πληρώσουν μόνο τις ξαπλώστρες τους, η τιμή των οποίων αλλάζει ανάλογα με τη θέση που είναι.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε ένα από τα VIP «νησιά», ενώ για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω υπάρχει το Royal Island το οποίο συνδυάζεται με υπόγειο διαμέρισμα. Δηλαδή, όποιος θέλει να απολαύσει την ιδιωτικότητά του μπορεί να απλά να αρπάξει τα κλειδιά του και να απομονωθεί.

«Η Μύκονος είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως ένας ζωντανός καλοκαιρινός προορισμός μεταξύ των jetsetters και των απαιτητικών ταξιδιωτών, ωστόσο, εμείς είχαμε την ανάγκη να εξυπηρετήσουμε μια πιο ευρεία πελατεία», δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης του Nice-n-Easy, που βρίσκεται πίσω από την ιδέα του SantAnna.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου