ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι το πιο πολυτελές τρένο του κόσμου!

ξεκίνησε-το-πρώτο-του-ταξίδι-το-πιο-πολ-479488
Το Ιαπωνικό τρένο Σουίτα Shiki-shima ξεκίνησε χτές Δευτέρα 1 Μαίου, το παρθενικό του ταξίδι.Το 5άστερο τραίνο των 10 βαγονιών, αποτελείται από πολυτελείς σουίτες, ενώ το εστιατόριο του είναι βραβευμένο με αστέρι Michelin με τον φημισμένο ιάπωνα σεφ Katsuhiro Nakamura.
Το κομψό εστιατόριο του τραίνου είναι διακοσμημένο με πίνακες, το σέρβις γίνεται από ένστολους μπάτλερ και τα μαχαιροπίρουνα είναι χειροποίητα.Το μενού έχει γαλλικές επιρροές, χρησιμοποιώντας εποχιακά υλικά που προμηθεύονται κατά μήκος της διαδρομής του τρένου.
Το τρένο, το όνομα του οποίου σημαίνει «Νησί των Four Seasons» θα μεταφέρει έως και 34 επιβάτες από το Τόκιο σε όλη την βόρεια περιοχή Τοχόκου (την περιοχή που δέχτηκε το χειρότερο χτύπημα από το σεισμό και το τσουνάμι του 2011), καθώς και το βορειότερο νησί Hokkaido.Τα ταξίδια είναι διάρκειας μεταξύ μίας και τριών διανυκτερεύσεων.
Η σχεδίαση του πολυτελούς εσωτερικού, που ανταγωνίζεται τα κορυφαία ξενοδοχεία πέντε αστέρων, δημιουργήθηκε από τον Ken Kiyoyuki Okuyama, φημισμένο σχεδιαστή για την εργασία του με την Porsche, Ferrari και πολλά πολυτελή τρένα υψηλών ταχυτήτων.
Το τρενο Shiki-shima παρουσιάζει επίσης τεχνολογίας αιχμής, με ένα υπερσύγχρονο κινητήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το πετρέλαιο κινητήρων όσο και ηλεκτρικών γραμμών του τρένου.
Ταξιδεύει με μέτρια ταχύτητα μέχρι 110 χιλιόμετρα την ώρα, σχεδόν τρεις φορές πιο αργά από ότι τη 320 kph τελική ταχύτητα των 320χιλ.του ταχύτερου τρένου της Ιαπωνίας. Παρά το ακριβό εισητήριο(από 2.500€ έως 5.000€ ανά άτομο), είναι σαφές ότι υπάρχει αγορά για μια τέτοια πολυτέλεια. Τα εισητήρια είναι ήδη sold out μέχρι το Μάρτιο του 2018.
Το τρένο Shiki-shima διαθέτει ένα αυτοκίνητο εστιατόριο με αα γαλλικές επιρροές μενού ευγένεια του Katsuhiro Νακαμούρα, ο πρώτος Ιάπωνας σεφ για να λάβετε ένα αστέρι Michelin

Τα υπνοδωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα με ξύλινη επένδυση και γκρι ταπετσαρία

Υπάρχει ένα φουτουριστικό αυτοκίνητο παρατήρηση πάνω στο Shiki-shima, επιτρέποντας στους επιβάτες να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας τη θέα της περνώντας υπαίθρου

Οι επισκέπτες μπορούν να βάλουν τα πόδια τους σε ένα από τα διάφορα σαλόνια

Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας Shiki-shima είναι εκεί για να παρακολουθήσουν την κάθε σας ανάγκη
Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στο δάσος με θέμα το σαλόνι, το οποίο διαθέτει χρυσό μετάλλιο «κλαδιά» που κοσμούν τους τοίχους

Τα βαγόνια έχουν στολισμένο με σχεδιαστή Ken Kiyoyuki Okuyama, ο οποίος φημίζεται για την εργασία του με πολυτελείς μάρκες, όπως η Porsche και η Ferrari

Υπάρχει ακόμη και ένα πιάνο στο σαλόνι, με τους επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν μουσική αιτήματα των προτέρων


#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου