ΤΑΞΙΔΙΑ

Διακοπές σε μυθικό ξενοδοχείο για Κέιτ-Γουίλιαμ, ήταν παλάτι του Ναπολέοντα [εικόνες]

διακοπές-σε-μυθικό-ξενοδοχείο-για-κέι-805880

Είναι ένα, μυθικής πολυτέλειας, πεντάστερο ξενοδοχείο που είχε χρησιμοποιηθεί από το Ναπολέοντα ως παλάτι. Εχει μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο με τα δωμάτιά του να κοστίζουν ως και 3.300 λίρες τη βραδιά. Είναι το resort που περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Κέιτ και ο Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, οι 34χρονοι Γουίλιαμ και Κέιτ πέταξαν στο αεροδρόμιο Pau-Pyrenees την περασμένη Τρίτη προκειμένου να βρεθούν οικογενειακώς στο Hotel du Palais in Biarritz, το πρώην παλάτι που έχει μεταμορφωθεί σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο για executive πελάτες. Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι η οικογένεια θα περάσει εκεί τις περισσότερες μέρες των διακοπών της παρέα με καλούς της φίλους.

Ο λόγος για το πέντε αστέρων ξενοδοχείο που χρησιμοποιήθηκε ως θέτετρο καλοκαιρινών διακοπών από τον Ναπολέοντα και τη σύζυγό του, Eugenie de Montijo. Η χαμηλότερη τιμή δωματίου είναι 400 λίρες, ενώ ο executive chef του ξενοδοχείου δεν είναι άλλος από τον βραβευμένο με Michelin, Jean-Marie Gautier.

Το spa περιλαμβάνει μια πισίνα 15 μέτρων, σάουνα και σολάριουμ με θέα στον ωκεανό που κόβει ανάσες. Αν κανείς επιθυμεί να χρησμοποιήσει την Imperial Suite του συγκεκριμένου ξενοδοχείου τον Αύγουστο θα πρέπει να διαθέσει 3.304 λίρες (3, 910 ευρώ) ανά βραδιά…

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου