ΤΑΞΙΔΙΑ

Διήμερη απόδραση -5 συμβουλές για να φτιάξετε τη βαλίτσα

διήμερη-απόδραση-5-συμβουλές-για-να-φτι-831039

Τώρα που ο ήλιος λάμπει πάνω από πόλεις, χωριά και νησιά, τα Σαββατοκύριακα είναι ιδανικά για μικρές αποδράσεις.

Μια μίνι εκδρομή στο εξοχικό μπορεί να αποτελεί την απόλυτη χαλάρωση μέσα στη ρουτίνα και τη φασαρία της καθημερινότητας.

Το μόνο που χρειάζεστε για το διήμερο είναι τους αγαπημένους σας και μερικά ρούχα. Δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε όλη σας την ντουλάπα για δύο ημέρες, ούτε να σέρνετε μια τεράστια βαλίτσα. Σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά.

Γι’ αυτό:

Ξεκινήστε με το σωστό μέγεθος βαλίτσας

Είναι ένα Σαββατοκύριακο, οπότε κρύψτε και πάλι τη μεγάλη βαλίτσα στην ντουλάπα. Επιλέξτε ένα σακβουαγιάζ ή μια μεγάλη τσάντα για τα απαραίτητα.

Μετρήστε τα κομμάτια που χρειάζεστε

Οι πιθανότητες να πάτε σε πάρτι είναι ελάχιστες, άρα τι να το κάνετε το καλό σας το φορεματάκι και τις γόβες; Ενα τζιν, ένα κάζουαλ φόρεμα, μια φούστα, τρεις μπλούζες και φυσικά εσώρουχα. Ετοιμες!

Ακολουθήστε τον κανόνα των παπουτσιών

Δεν τον ξέρετε; Είναι πολύ, μα πολύ απλός. Για τις διακοπές χρειάζεστε μόνο τέσσερα ζευγάρια. Ναι, μόνο! Για το Σ/Κ, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε τρία: πάνινα sneakers, σανδάλια και σαγιονάρες. Τώρα, αν θέλετε να βάλετε και πλατφόρμες στο σακβουαγιάζ σας, ΟΚ.

Giphy

Πακετάρετέ τα έξυπνα

Το έχετε ακούσει και ξανακούσει. Κάντε τα ρούχα σας ρολάκια. Είναι ένας σούπερ τρόπος να τα βάλετε μέσα στο σακβουαγιάζ, εξοικονομώντας χώρο. Αν δεν βάλετε τα παπούτσια σε άλλη τσάντα, βάλτε τα στο κάτω μέρος και έπειτα τοποθετήστε τα ρούχα.

Με μέτρο τα καλλυντικά

  • Αντί να πάρετε επιπλέον τσαντάκι για τα καλλυντικά σας και να γεμίζετε με ένα σωρό αποσκευές, βάλτε τα μέσα στην επιπλέον τσάντα ή βραδινό τσαντάκι που θα έχετε ήδη μέσα στο σακβουαγιάζ.
  • Επιλέξτε προϊόντα σε μέγεθος ταξιδιού.
  • Μην τρελαθείτε και πάρετε όλα σας τα καλλυντικά: Μέικ απ με χρώμα, μολύβι ματιών και φρυδιών, ρουζ, το αγαπημένο σας κραγιόν, μάσκαρα και φυσικά τις κρέμες και το ξεβαφτικό σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου