ΤΑΞΙΔΙΑ

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία διαφημίζει τη Μαγνησία

η-μεγαλύτερη-αεροπορική-εταιρεία-δια-100725

Η Emirates και η Boeing συνεργάστηκαν για τη δημιουργία βίντεο με εναέρια πλάνα

Εικόνες που κόβουν την ανάσα περιλαμβάνουν τα εναέρια πλάνα που δημιουργήθηκαν κατόπιν συνεργασίας δύο κορυφαίων εταιρειών, για να διαφημίσουν την Ελλάδα, ενώ τα περισσότερα προέρχονται από την Ελλάδα και ειδικότερα τη Μαγνησία.

Η Emirates και η Boeing συνεργάστηκαν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού πρότζεκτ εναέριας κινηματογράφησης με τη χρήση drones. Στο «View from Above» καταγράφονται εντυπωσιακές λήψεις από 18 περιοχές του πλανήτη σε πέντε ηπείρους. Η Ελλάδα και τα πανέμορφα τοπία της δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με τις δυο εταιρείες της αεροπορικής βιομηχανίας να προβάλλουν μια ειδυλλιακή εικόνα, εστιάζοντας σε πασίγνωστα ελληνικά τουριστικά τοπία.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο επέλεξε πλάνα των Ιcarus Air Filming, για να δείξει τις ομορφιές της Ελλάδας. Ο Βόλος, τα Καλά Νερά, ο Αγ. Λαυρέντιος, η παραλία Πλάκας, η Μονή Παμμέγιστων Ταξιαρχών στον Αγ. Γεώργιο και άλλες υπέροχες περιοχές από ψηλά, παράλληλα με το τρενάκι του Πηλίου εν ώρα κίνησης, συνθέτουν ένα συναρπαστικό οπτικό υλικό. Στο «View from Above» περιλαμβάνονται επίσης λήψεις από το Ντουμπάι, όπου έχει την έδρα της η Emirates, και από το Σιάτλ, όπου βρίσκονται τα εργοστάσια της Boeing. Ακόμα, ο θεατής μπορεί να πετάξει νοερά πάνω από τις εξωτικές Μαλδίβες ή τις Σεϊχέλες, να πάρει μια γεύση από τη Σρι Λάνκα, την Ιαπωνία και διάφορους άλλους προορισμούς στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου