ΤΑΞΙΔΙΑ

Προωθούν δυναμικά το Πήλιο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

προωθούν-δυναμικά-το-πήλιο-στην-ελλάδ-142970

Τρεις νέοι επαγγελματίες δημιούργησαν καινοτόμο πρότζεκτ που προωθεί τον τουρισμό και προβάλλει τις επιχειρήσεις

Καινοτόμα προσπάθεια για την προβολή της Μαγνησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι το πρότζεκτ Pelion Voucher – Easy go Relion Pagkages, το οποίο αποτελεί καρπό ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργεί σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης, στις οποίες καταγράφεται η δημιουργία e-shop για on line αγορές.

To εναλλακτικό all inclusive τουριστικό πακέτο στο Βόλο και το Πήλιο, δημιούργησε ομάδα επιχειρηματιών του τουρισμού, που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να τονώσουν την τουριστική κίνηση με δελεαστικές προσφορές. Easy go Pelion με pelion voucher είναι η εναλλακτική δράση για την προώθηση του τοπικού τουρισμού.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται προκειμένου να επισκεφτούν το Πήλιο, ενώ εξίσου σημαντικός είναι ο δικτυακός τόπος www.pelionvoucher.com που αναμένεται να λάβει σημαντική θέση στο διαδίκτυο από τις αρχές Φεβρουαρίου, δίνοντας το βήμα προβολής σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Μαγνησίας.

H εκδήλωση της παρουσίασης, των Easy Go Pelion με τα Pelion Vouchers σε στοχευμένη ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Volos Palace «και μας επιβεβαίωσε και επιβράβευσε θετικά, την προσπάθειά μας, που έχει ξεκινήσει ένα χρόνο πριν» όπως υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της παραπάνω πρωτοβουλίας, Δημήτρης Κων. Λεβέντης, Αλέξανδρος Κων. Λεβέντης και Δημήτρης Σταμ. Λεβέντης.

Οι τρεις επιχειρηματίες επεσήμαναν ότι «νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που στο ξεκίνημα υλοποίησης της καινοτόμου ιδέας μας, μας στήριξαν με την παρουσία τους, η βασική τοπική επιχειρηματικότητα που έχει άμεση σχέση με τον τουρισμό».

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού και των επαγγελματιών της περιοχής μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο πεδίο.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι μετά την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με συντονιστή τον επιχειρηματία Κώστα Λεβέντη, δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αναμένεται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες, ξεπερνώντας τις 100.

Δράσεις συνεργασίας

Βασικά χαρακτηριστικά του πρότζεκτ Pelion Voucher είναι η παρουσίαση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει το Πήλιο, χλωρίδα και πανίδα, προσβασιμότητα, μυθολογία.

Στόχος του διαδικτυακού ενημερωτικού χάρτη που επί της ουσίας δημιουργείται, είναι να προσφερθεί απλόχερα στους ενδιαφερόμενους και τους εν δυνάμει επισκέπτες του Πηλίου η απαραίτητη γνώση και οι πληροφορίες που θα διευκολύνουν την πρόσβασή τους.

Παράλληλα, το ίδιο πρότζεκτ δίνει πλήρη εικόνα των επιχειρήσεων που είναι συμβεβλημένες και συμμετέχουν στην προσπάθεια, προσφέροντας παράλληλα πακέτα διακοπών που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

«Είμαστε σίγουροι ότι το ξεκίνημα, μετά την αποδοχή, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, του PROJECT PELION VOUCHER – EASY GO PELION PAGKAGES, θα είναι ελπιδοφόρο και με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για τον τοπικό τουρισμό» αναφέρουν οι εμπνευστές της παραπάνω ιδέας, που στηρίζεται στη συνένωση δυνάμεων και τη συνεργασία των επιχειρηματιών.

«Οι επιχειρήσεις θα είναι οι βασικοί πυλώνες της υλοποίησής της, στοχεύοντας στη συνέργεια όλων, για ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, της δράσης. Η εκκίνηση της μεγάλης αυτής συνέργειας στην οποία θα επιχειρήσουμε όλοι μαζί προβάλλοντας τον τόπο μας, προτάσσοντας η κάθε επιχείρηση τις υπηρεσίες που προσφέρει, σε μία ολοκληρωμένη πρόταση στους δυνητικούς επισκέπτες της περιοχής, θα φέρει σύντομα αποτελέσματα» επισημαίνουν οι τρεις επιχειρηματίες.

Η ομάδα εργασίας αποτελείται από νέα άτομα, τα οποία επιχειρούν να μετατρέψουν «όλες τις αδυναμίες, τις οποίες οι παλιότεροι στο επάγγελμα γνωρίζουν πολύ καλά, σε πλεονεκτήματα και έτσι δημιουργήσαμε το Easy Go Pelion Package, σε συνδυασμό με τα Pelion Vouchers» όπως εξηγούν.

O δικτυακός τόπος www.pelionvoucher.com σε λίγες μέρες θα είναι πανέτοιμος και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο παραπάνω δικτυακός τόπος θα προβάλει την περιοχή μας και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, με γνώμονα την κοινή θέση «όλοι μαζί σε ένα κοινό κανάλι συνεργασίας, με διάθεση να προσφέρουμε στον δυνητικό επισκέπτη την επιλογή να διαλέξει τις διακοπές που επιθυμεί, από ένα διαφορετικό και συγχρόνως εναλλακτικό «μπουφέ» υπηρεσιών και αγαθών που το Πήλιο τόσο απλόχερα μπορεί να προσφέρει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου