ΤΑΞΙΔΙΑ

Πέμπτη αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

πέμπτη-αεροπορική-εταιρεία-στο-αεροδ-151008

O Βόλος εντάχθηκε στο πρόγραμμα πτήσεων της Condor από Μόναχο

Μία ακόμη αεροπορική εταιρεία, η Condor από το Μόναχο ενέταξε το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου (VOL) στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων για το 2016, ανεβάζοντας τον αριθμό των εταιρειών που θα εκτελούν τακτικά δρομολόγια από την Κεντρική Ευρώπη προς το Βόλο σε πέντε, ενώ αρκετές είναι οι εταιρείες που θα χρησιμοποιούνται από τουριστικούς πράκτορες για μισθωμένες πτήσεις (charters).

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κώστα Λεβέντη, «ο Βόλος εντάχθηκε στο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Condor απο το Μόναχο και συγκεκριμένα προσθέτει τα αεροδρόμια Αράξου, Καβάλας, Βόλου και Ζακύν- θου, με συνδέσεις από Φρανκφούρτη και Μόναχο.

Για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος με κέντρο το αεροδρόμιο του Βόλου θα δώσει μια ανάσα στην πτωτική πορεία του 2015 των αφίξεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Οι κρατήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια της Condor είναι ήδη διαθέσιμες με τιμή απλής διαδρομής από € 59,99 σε Economy Class ή € 139,99 στην κατηγορία Premium Economy, ενώ εναλλάσσονται οι τιμές καθημερινά με ειδικές προσφορές, λόγω του νέου προορισμού.

Τα δρομολόγια που έχουν προγραμματιστεί είναι από 1η Μαΐου 2016 μέχρι 23 Οκτωβρίου 2016, κάθε Κυριακή για Βόλο από Μόναχο 12:35 και 15:50 και από Βόλο για Μόναχο 16: 50 και 18: 20.

Συνολικά, η θυγατρική της Thomas Cook θα έχει αυτό το καλοκαίρι πάνω από 100 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Ελλάδα».

Οι πτήσεις που έχουν ανακοινωθεί και ήδη γίνονται κρατήσεις εισιτηρίων καθώς οι εταιρίες προχωρούν σε προσελκυστικές πολιτικές με φθηνά εισιτήρια από 80 ευρώ πήγαινε – έλα, είναι οι εξής με τακτικές επικαιροποιήσεις:

  • FLY NIKI – Κάθε Τρίτη από Βιέννη, απευθείας από 31 Μαΐου
  • AIR BERLIN – Kάθε Τρίτη από Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Νυρεμβέργη, Ζυρίχη, Φρανκφούρ- τη, Κολωνία, Δρέσδη, Καρλσρούη, μέσω Βιέννης
  • Austrian Airlines – Κάθε Σάββατο από Βιέννη απευθείας από 7 Μαΐου
  • Germania – Κάθε Παρασκευή από Γκάτγουικ Λονδίνου.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως η ένταξη της Condor στον χάρτη των τακτικών δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου καλύπτει μια ευρεία περιοχή περιμετρικά του Μονάχου καθώς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο εξυπηρετεί μετακινήσεις και από Αυστρία, Ελβετία και Τσεχία.

Σημαντικές επίσης θα είναι οι πτήσεις τσάρτερ που θα πραγματοποιηθούν και τη φετινή περίοδο από διάφορες αεροπορικές εταιρείες μετά τις μισθώσεις που θα κάνουν τουριστικές επιχειρήσεις όπως το Club Med Gregolimano στη Β. Εύβοια, απέναντι από τα Καμένα Βούρλα κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου