ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πανευρωπαϊκή τουριστική καμπάνια

πανευρωπαϊκή-τουριστική-καμπάνια-154529

Προγραμματίζεται με πρωτοβουλία της Ενωσης Ξενοδόχων της Σκιάθου

Δυναμικό άνοιγμα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο επιχειρεί η Ενωση Ξενοδόχων της Σκιάθου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα τουριστικά site του εξωτερικού και αποδέκτες περισσότερους από 10 εκατομμύρια λάτρεις των ταξιδιών.

Η παραπάνω φιλόδοξη καμπάνια έχει ως στόχο να καταστήσει ευρύτερα γνωστή τη Σκιάθο ως διεθνή τουριστικό προορισμό, με τη βοήθεια διαδικτυακού διαγωνισμού που θα έχει ως έπαθλο δωρεάν διαμονή στο νησί του Παπαδιαμάντη, για τους νικητές του διαγωνισμού. Η πρωτοβουλία της Ενωσης Ξενοδόχων της Σκιάθου, θα υλοποιηθεί σε περισσότερες από επτά χώρες της Ευρώπης, σε συνεργασία με κορυφαία διαδικτυακά τουριστικά σάιτ του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην Αγγλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Ιταλία, την Τουρκία, την Ολλανδία, την Πολωνία και, φυσικά, την Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Θωμάς Κουκουλάκης, επεσήμανε ότι «η πρώτη μεγάλη δραστηριότητα της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει άμεσα και η πανευρωπαική πρωτοβουλία θα διαρκέσει έως τα τέλη Μαρτίου, με στόχο την προβολή του νησιού σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια κατοίκους Ευρωπαϊκών χωρών». Παράλληλα θα συνεχιστεί η συνεργασία με την MTC Group και ανάλογες δράσεις προβολής.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού αναμένονται, εξάλλου, αφίξεις ξένων δημοσιογράφων στο νησί, στο πλαίσιο της καμπάνιας προβολής που θα υλοποιηθεί, ενώ παράλληλα γίνονται επαφές με τουριστικά γραφεία του Μπάρι, προκειμένου το νησί του Παπαδιαμάντη να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από τη νέα απευθείας πτήση από Ιταλία που προστίθεται στο θερινό πρόγραμμα αφίξεων που αναμένονται φέτος στο διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζεται εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Μπάρι, όπου εκπρόσωποι της Ενωσης Ξενοδόχων του νησιού θα παρουσιάσουν τις φυσικές ομορφιές της Σκιάθου στους τουριστικούς πράκτορες της συγκεκριμένης πόλης της Ιταλίας. Παράλληλα η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group ήρθαν σε επικοινωνία με τον Bas Wanrooij, έγκριτο Ολλανδό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού website στην Ολλανδία αποκλειστικά για την Ελλάδα, και εξασφάλισαν τηδωρεάν αποστολή και δημοσίευση φωτογραφικού υλικού του προορισμού στο website Griekenland .net. Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας είναι η προβολή του νησιού στην ολλανδική αγορά και η αύξηση της ζήτησης στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες δράσεις ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου