ΤΑΞΙΔΙΑ

Ικανοποίηση για την τουριστική εικόνα Βόλου – Πηλίου

ικανοποίηση-για-την-τουριστική-εικόν-160761

Ανακοίνωση της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Πληρότητες που άγγιξαν το 100% μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κατέγραψαν τα ξενοδοχειακά καταλύματα σε Βόλο και Πήλιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, η περίοδος των εορτών στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου ήταν άκρως επιτυχημένη από άποψη διανυκτερεύσεων, αγγίζοντας τις πληρότητες του 100%, κάτι που οφείλεται στην άψογη φιλοξενία των ξενοδόχων στα καταλύματα τους και ιδιαίτερα στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για τη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων αλλά και προσφορών, προκειμένου τόσο ο Βόλος όσο και το Πήλιο να γίνουν ευρέως γνωστά ως χειμερινός προορισμός.

«Οι ομαδικές προσπάθειες που γίνονται από τους ξενοδόχους της περιοχής έχουν αντίστοιχα και τα επιθυμητά αποτελέσματα», αναφέρει η Ενωση Ξενοδόχων.

Στην αυξημένη κίνηση – σύμφωνα με την Ενωση Ξενοδόχων – συνετέλεσαν και οι δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, που με τον τρόπο τους κατάφεραν να διευκολύνουν τη διαμονή των επισκεπτών, και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία των δήμων με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

«Ιδιαίτερα ένα μεγάλο μπράβο στο δήμο Βόλου που με την πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων για έναν ολόκληρο μήνα, προσέλκυσε όχι μόνο τον κόσμο του Βόλου αλλά και επισκέπτες από τα χωριά του Πηλίου.

Το χωριό του Αη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, η φωτισμένη «ΑΡΓΩ», η εκδήλωση με τα φαναράκια, οι φωτισμένες κεντρικές οδοί αλλά και όλο το εορταστικό κλίμα που υπήρχε μέσα στον Βόλο έδωσαν αυτή την πρόσθετη πινελιά στα Χριστούγεννα που μόλις πέρασαν. Η έγκαιρη αποστολή του video στους ξενοδόχους με τις προσεχείς εορταστικές εκδηλώσεις και η εμφάνιση του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η έγκαιρη εκτύπωση του εντύπου με τις εκδηλώσεις και η διανομή του σε όλη την πόλη, «έπαιξαν» καθοριστικό ρόλο στο «κύμα» επισκεπτών. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ετοιμότητα λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου να υποδεχτεί τους χειμερινούς επισκέπτες σε περίπτωση χιονιού καθώς και για όλες τις ενέργειες που έγιναν εκ των προτέρων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε όλους τους εργαζόμενους των δήμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, που υπερέβαλλαν εαυτό αυτές τις ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα αλλά και να προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου