ΤΑΞΙΔΙΑ

Κορυφαίοι Καναδοί bloggers στο Βόλο

κορυφαίοι-καναδοί-bloggers-στο-βόλο-281214

Επίσκεψη στη Μαγνησία πραγματοποιούν οι δύο κορυφαίοι Καναδοί travel bloggers, οι διάσημοι Dave και Deb, οι οποίοι κέρδισαν πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο για το καλύτερο ταξιδιωτικό site καθώς και το χρυσό μετάλλιο για τις καλύτερες φωτογραφίες σε ταξιδιωτικό site από την Αμερικάνική Eνωση ταξιδιωτικών δημοσιογράφων.

Το ιστολόγιό τους ThePlanetD, το οποίο είναι γνωστό διεθνώς, είναι ένα αναγνωρισμένο τουριστικό brand το οποίο συμβουλεύονται για τις διακοπές τους περισσότεροι από 2.500.000 λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας, σε ετήσια βάση.

Οι δύο κορυφαίοι travel bloggers, οι οποίοι συμμετέχουν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στα Μετέωρα, εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν την περιοχή μας, το Πήλιο και στη συνέχεια να μεταβούν στη Σκιάθο.

Η φιλοξενία των δύο διάσημων Καναδών στην περιοχή μας είναι καρπός ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την οποία συνδράμουν επαγγελματίες και τοπικές επιχειρήσεις.

Οπως ανέφερε ο Δημήτρης Λεβέντης «στόχος μας είναι να διαφημιστεί η περιοχή μας και να αρχίσουν να έρχονται σε οργανωμένη βάση Καναδοί τουρίστες, αφού προηγουμένως ανοίξει ο συγκεκριμένος προορισμός». Παράλληλα ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι το βραβευμένο travel blog ThePlanetD, είναι δημοφιλές στο εξωτερικό και το επισκέπτονται εκατομμύρια τουρίστες, προκειμένου να επιλέξουν τον προορισμό στον οποίο επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Κοινή πεποίθηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και συμμετέχουν στην προσπάθεια, είναι ότι δημιουργούνται νέες προοπτικές προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Θωμάς Κουκουλάκης, δήλωσε από την πλευρά του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι « η επίσκεψη των δύο διάσημων Καναδών θα συμβάλει αποφασιστικά στην προβολή της Σκιάθου διεθνώς και γι’ αυτό το λόγο, εξάλλου, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα φιλοξενίας».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου