ΤΑΞΙΔΙΑ

Τομ Χανκς- Νία Βαρντάλος διαφημίζουν την Ελλάδα- Με hashtag VisitGreece

τομ-χανκς-νία-βαρντάλος-διαφημίζουν-τ-391234

Η Νία Βαρντάλος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον σύζυγό της και στενούς φίλους τους και γυρίζουν τα νησιά. Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλιγουντ και παραγωγός, όπου κι αν βρίσκεται κάνει αναρτήσεις φωτογραφιών από τον Παρθενώνα που ποζάρει πρωί και βράδυ, μέχρι τα γαλάζια νερά του Αιγαίου στην Πάρο, την Αντίπαρο και την Αμοργό.

«Δεν χρειάζεσαι φίλτρα όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα». Η Νία Βαρντάλος ευτυχισμένη και λαμπερή κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη χώρα που γεννήθηκαν οι παππούδες της«Δεν χρειάζεσαι φίλτρα όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα». Η Νία Βαρντάλος ευτυχισμένη και λαμπερή κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη χώρα που γεννήθηκαν οι παππούδες της

Ο σύζυγός της που ψαρεύει ένα κοχύλι από το Αιγαίο, οι φίλοι τους σε ταχύπλοο να πίνουν μόνο ελληνικές μπίρες και η κολλητή της Στέφανι να ρουφάει ένα ελληνικό αναψυκτικό.

Ο σύζυγος της Νία Βαρντάλος βρήκε ένα κοχύλι στο Αιγαίο, αλλά όπως γράφει η ίδια, θα το ρίξει ξανά για να το βρει ο επόμενος.Ο σύζυγος της Νία Βαρντάλος βρήκε ένα κοχύλι στο Αιγαίο, αλλά όπως γράφει η ίδια, θα το ρίξει ξανά για να το βρει ο επόμενος.

Η Νία Βαρντάλος βομβαρδίζει τους ακολούθους της με το hashtag #VisitGreece παροτρύνοντας την επίσκεψη στην Ελλάδα και δείχνοντας πόσο όμορφη είναι η χώρα.

Ο σύζυγός της σε ταβέρνα στην ΑντίπαροΟ σύζυγός της σε ταβέρνα στην Αντίπαρο

Η τελευταία φωτογραφία της είναι μαζί με -όπως γράφει- με αγαπημένους και καλούς φίλους, που ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Τομ Χανκς -που μόλις ήρθε στην Ελλάδα βρέθηκε αμέσως στην Αντίπαρο , όπου διατηρεί ένα υπέροχο σπίτι- και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον.

Όλη η παρέα: Νία Βαρντάλος με τον σύζυγό της, ο Τομ Χανκς με τη Ρίτα Γουίλσον και το ζευγάρι των στενών φίλων της Ελληνικής καταγωγής ηθοποιού.Όλη η παρέα: Νία Βαρντάλος με τον σύζυγό της, ο Τομ Χανκς με τη Ρίτα Γουίλσον και το ζευγάρι των στενών φίλων της Ελληνικής καταγωγής ηθοποιού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου