ΕΛΛΑΔΑ

Trivago Reputation Ranking: Στην 76η θέση η Αθήνα

trivago-reputation-ranking-στην-76η-θέση-η-αθήνα-695431

Στην 76η θέση μεταξύ 100 προορισμών με τα καλύτερα ξενοδοχεία, βρέθηκε η Αθήνα στο trivago Reputation Ranking. Η ελληνική πρωτεύουσα έπεσε 40 θέσεις από την κατάταξή της στην 36η θέση την προηγούμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας ποσοστό 79,58% (ισοβαθμεί με τη Σεούλ) στην έρευνα που διεξήγαγε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, όπως αναδείχθηκαν από τις κριτικές των ταξιδιωτών.

Στις εκπλήξεις της κατάταξης είναι επίσης το Λονδίνο και το Παρίσι, τα οποία μένουν εκτός των 100 πρώτων θέσεων, καταλαμβάνοντας την 104η και 105η θέση, αντίστοιχα. Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η κινεζική πόλη Σάνια, στο νησί Χαϊνάν της νότιας Κίνας, με δημοτικότητα 86,94%. Ακολουθεί το Ανόι του Βιετνάμ, στη δεύτερη θέση και το Σορέντο της Ιταλίας στην τρίτη, με ποσοστό 84,70%. Τέταρτη στην κατάταξη είναι η πόλη Φες στο Μαρόκο. Η Δρέσδη (Γερμανία), το Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και η Κρακοβία (Πολωνία) παραμένουν σε υψηλές θέσεις. Στην 100η θέση είναι η Νίκαια (Γαλλία), με ποσοστό δημοτικότητας 76,55%.

To trivago Reputation Ranking εξετάζει προορισμούς με σκοπό να αναδείξει εκείνους με τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία, με βάση τις συνολικές τους κριτικές, από όλο τον κόσμο. Το Ranking βασίζεται σε περισσότερα από 140 εκατομμύρια κριτικές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στα sites κρατήσεων που συνδέονται με την trivago.

Η λίστα κατάταξης εμπεριέχει μόνο ξενοδοχεία με περισσότερες από 60 κριτικές το καθένα και πόλεις με πάνω από 130 ξενοδοχεία (με εξαίρεση τις ΗΠΑ, όπου το όριο είναι χαμηλότερο με πόλεις που έχουν τουλάχιστον 50 ξενοδοχεία).

tovima.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου