ΤΟΠΙΚΟ

Δύσκολη «εξόρμηση» στο Κίτρος

δύσκολη-εξόρμηση-στο-κίτρος-635482

Δύσκολο έργο έχει ο Ρήγας Φεραίος, που σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πύδνα Κίτρους, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες καλούνται να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, μετά την επικράτηση επί του Τηλυκράτη την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι σε μία ομάδα που αν και ξεκίνησε με πρωταγωνιστικές βλέψεις έχει μείνει πίσω στην κούρσα της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μόλις 4 βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, καθώς ο Ρήγας μετρά 14, σε σχέση με τους Κατερινιώτες που έχουν 18, ενώ η λευκή ισοπαλία που παραχώρησε η αντίπαλος του Ρήγα στον Εθνικό Φιλιππιάδας την περασμένη Κυριακή θεωρείται «στραβοπάτημα», με το σύνολο του Λάκη Μπακάλη να έχει τις δυνατότητες να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι Βελεστινιώτες πάντως θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, καθώς Χρήστος Σπαθής και Κώστας Κυπτίου, που ήταν βασικοί σε όλα τα έως τώρα παιχνίδια έχουν συμπληρώσει 4 κάρτες και έτσι τέθηκαν εκτός αποστολής.

Επιπλέον, εκτός από τους δύο παραπάνω παίκτες, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί και ο ανέτοιμος Θανάσης Μπόρας, ο Γιώργος Χατζής που ταλαιπωρείται από τη μέση του, αλλά και ο Χρήστος Δημητρίου που ζήτησε και πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, στις επιλογές του Λάκη Μπακάλη βρίσκονται ο Νίκος Βουραζέρης που εξέτισε την ποινή του αλλά και ο στρατευμένος Κώστας Γουτούλης, που θα βρίσκεται σε αποστολή για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται πλέον σε μονάδα του Βόλου και έτσι τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεκαεννιά είναι οι ποδοσφαιριστές που ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε για το παιχνίδι στο Κίτρος και αυτοί είναι οι: Τάσος, Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής και Αντώνης Τζοβάρας.

Την αναμέτρηση της Πύδνας Κίτρους με το Ρήγα Φεραίο θα διευθύνει ο Δημήτριος Μαλούτας από την ΕΠΣΘ Ημαθίας, με βοηθούς τους Αθανάσιο Παπαδάκη και Κωνσταντίνο Γιάντση.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου