ΤΟΠΙΚΟ

Μόνος στόχος το τρίποντο

μόνος-στόχος-το-τρίποντο-691994

Μετά το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Εθνικό στη Φιλιππιάδα, όπου ο Ρήγας μπορούσε να έχει πάρει και τους τρεις βαθμούς, οι Βελεστινιώτες φιλοξενούν σήμερα στις 4 μ.μ. τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην έδρα τους για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία μετά και την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου πριν από δύο εβδομάδες, αλλά το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί παρά τα όποια προβλήματα και σήμερα.

Συγκεκριμένα για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Θάνου Μπόρα και Γιώργου Χατζή, μιας και ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί ειδική θεραπεία, ενώ ο δεύτερος

υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.

Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι θα βρίσκεται και ο Χρήστος Δημητρίου, που αναρρώνει από την επέμβαση στο γόνατο.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την τελική 18άδα πριν από τον αγώνα, υπολογίζοντας σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι 22 ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Μπακάλης: «Πικραμένοι, αλλά…»

Ο τεχνικός της Βελεστινιώτικης ομάδας, Λάκης Μπακάλης, μίλησε για την εκτός έδρας ισοπαλία του Ρήγα την περασμένη Κυριακή, αλλά και για τον σημερινό αγώνα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Σπορ FM89.5:

Για την ισοπαλία στη Φιλιππιάδα: «Αισθανόμαστε πικραμένοι για το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής, καθώς μας στέρησαν τη νίκη. Δύσκολα μιλάω για το διαιτητή, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο παίκτης του Ρήγα πήγε να σκεπάσει την μπάλα με το σώμα του, έπεσε πάνω του ο αντίπαλος και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ηταν άδικο το αποτέλεσμα».


Για τον σημερινό αγώνα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, είδα στιγμιότυπα του αγώνα με τη Νίκη και διαπίστωσα πως δεν είναι εύκολη ομάδα, διαθέτει τέσσερις – πέντε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Μανίκας και Νάκας. Θεωρώ πως ο Αχιλλέας είναι επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το που θα εστιάσει την προσοχή των παικτών του: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και στα 90 λεπτά. Υπάρχουν διαστήματα στο παιχνίδι μας που υπάρχουν κενά. Για 10-15 λεπτά παθαίνουμε «μπλακ άουτ» και αυτό έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό και ίσως να φταίει πως τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήρθαν αργότερα στην ομάδα βρίσκονται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης».

Για τη μέχρι σήμερα εικόνα του πρωταθλήματος: «Οι ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις θα είναι και αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο. Από την 8η θέση και κάτω όλες οι ομάδες «βράζουν» στο ίδιο καζάνι θα έλεγα. Βέβαια, ορισμένες από αυτές είχαν πιο εύκολο πρόγραμμα και άλλες πιο δύσκολο. Στην πορεία, ωστόσο, θα φανεί ποιες θα έχουν διάρκεια».

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Ολυμπιακός Βόλου 12 8-2

2. Διαγόρας Σεβαστής 12 7-3

3. ΑΕ Καραϊσκάκης 10 4-0

4. Απόλλων Λάρισας 9 9-4

5. Νίκη Βόλου 9 6-2

6. Πύδνα Κίτρους 7 6-3

7. Τηλυκράτης 7 3-2

8. Πιερικός 6 4-1

9. Ρήγας Φεραίος 6 4-3

10. Μαύροι Αετοί 5 4-2

11. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3 4-7

12. Αστέρας Πετριτή 2 1-4

13. Θεσπρωτός 1 4-7

14. Αμβρακία Κωστακίων 1 0-6

15. Εθνικός Φιλιππιάδας 1 3-10

16. ΑΕ Ιστιαίας 0 2-9

Η σημερινή αγωνιστική (5η – 4 μ.μ.)

Διαγόρας Σ. – Ιστιαία (3 μ.μ.)

Απόλλων Λ. – Πιερικός

Αστέρας Πετρίτη – Νίκη Β.

Θεσπρωτός – Εθνικός Φ.

Καραϊσκάκης – Τηλυκράτης Λ.

Μαύροι Αετοί – Πύδνα Κίτρους

Ολυμπιακός Β. – Αμβρακία Κ.

Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Ν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου