ΤΟΠΙΚΟ

Φινάλε με νίκη για τον Ηρακλή κόντρα στην «αμούστακη» Αγία Παρασκευή

φινάλε-με-νίκη-για-τον-ηρακλή-κόντρα-στ-15981

Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα του Ηρακλή, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο αλλά ο Ασλάνογλου δεν τα κατάφερε απέναντι από τον Διαμαντόπουλο, κάτι που πέτυχε ο Πετρόπουλος στο 64’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Από την άλλη για την Αγία Παρασκευή υπάρχει ικανοποίηση πως παρατάχθηκε με μια άκρως νεανική ομάδα, η οποία με μέσο όσο στα 16 χρόνια στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο παιχνίδι. Μάλιστα οι 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση, προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι 14χρονοι Θεόδωρος Καλόγηρος και Απόστολος Τζιάνης, γεννηθέντες αμφότεροι το 2004.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

Σκόρερ: (64’ Πετρόπουλος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:(Μαλακασιώτης) Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Μπόλης, Ιωακειμίδης (46’ Μεγαγιάννης), Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος, Λιάτσικος (70’ Τσιγκλιφής), Κατσαγεωργίου (70’ Τρίμμης), Κούκιος, Αλαμάνης, Καλόγηρος (60’ Τζιάνης), Καραγιάννης

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κόφφας) Κεφαλάς, Μάρκος (70’ Μπατσικώστας), Δαμάσκος (70’ Γκαντής), Μακρής, Γεωργουλάκος, Πάντζιος, Τανός, Γκάγκας, Νούσιας, Καρπαθάκης (60’ Πετρόπουλος), Ασλάνογλου (70’ Στρούγγης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου