ΤΟΠΙΚΟ

Κέρδισε δύσκολα τον ελλιπή Παγασητικό η Ακρόπολη

κέρδισε-δύσκολα-τον-ελλιπή-παγασητικ-48770

Μπορεί ο Παγασητικός να «καίγονταν» για βαθμούς, όμως η Ακρόπολη ήταν που πανηγύρισε με 1-0 στο φινάλε της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ στο γήπεδο του Σέσκλου, όπου οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις και με μόλις μία διαθέσιμη αλλαγή.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου ήθελε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο αλλά δεν μπόρεσε απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Ακτσιαλή, με τα περιθώρια παραμονής για την ομάδα του Παγασητικού να αρχίζουν να στενεύουν ακόμη περισσότερο, μετά και την 7η ήττα σε οκτώ παιχνίδια, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το τρίτο σερί τρίποντο.

Από τους διακριθέντες της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας του Παγασητικού Κλεάνθης, ο οποίος σταμάτησε αρκετές τελικές προσπάθειες των παικτών της Ακρόπολης, ενώ είδε την μπάλα να σταματά και στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από δυνατό σουτ του Χάνου στο 40’.

Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 84ο λεπτό, με τον Μιχολίτση να κάνει τη σέντρα σουτ και την μπάλα να βρίσκει και στον Χαλκίδη για να αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον Κλεάνθη, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Νωρίτερα και στο 63’ οι φιλοξενούμενοι είχαν πετύχει τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον Γκατζούνα να σουτάρει και τον Ανδρέου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Επίσης στο πρώτο μέρος ο Ρουσσάς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την πάσα του Δουλά, αστοχώντας εξ’ επαφής μετά από άσχημο κοντρόλ της μπάλας.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 1-0

Σκόρερ: (84’ Μιχολίτσης)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: (Ακτσιαλής) Ανατολής, Τ. Κολημήτρας (58’ Τσιαντής), Κ. Κολημήτρας, Πασιάς, Βλιώρας, Χάνος Μαυρίδης (65’ Παπαεμμανουηλίδης), Κόκκας, Παγώνης (50’ Μόσιος), Τσουκάλης, Αξιώτης (65’ Μιχολίτσης)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Τάχος) Κλεάνθης, Σίμος, Μυλωνάς, Καράνταγλης, Χαλκίδης, Γκατζούνας, Ρουσσάς, Τσολάκης (75’ Κυρίτσης), Ανδρέου, Δημητρίου, Δουλάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου