ΤΟΠΙΚΟ

«Ξύπνησε» στο β’ ημίχρονο ο Σαρακηνός

ξύπνησε-στο-β-ημίχρονο-ο-σαρακηνός-62118

Νέα νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Σαρακηνό που επικράτησε 3-0 του Αίαντα Σούρπης, με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο Βασίλης Ρακής στο 54’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από ασίστ του Καλαμάτα με τον Γιάννη Κοντοβά στο 74’ έπειτα από… σκάψιμο του Τσεκούρα που βρήκε στο δοκάρι του Χαλάτση να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ στην επαναφορά ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις με πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες το σουτ του Κωστούλα στο 10’ που απέκρουσε ο Γράντας και τον Κατσαβριά που πέρασε τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού αλλά δεν πλάσαρε σωστά σε μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΑΙΑΣ 3-0

Σκόρερ: (54’ Β.Ρακής, 75’, 83’ Κοντοβάς)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας, Μαστακούλης, Ρέλλος, Η.Ρακής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Μελίσσης, Β.Ρακής (78΄ Αγερώτης), Σιγαλάκος (70’ Χρ.Γκάμπας).

ΑΙΑΣ (Κατσαμπέκης): Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας (70’ Κ. Κατσαβριάς), Πλαβός, Τσόγκας, Μακανίκας, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Α. Κατσιαβριάς, Χειλάς, Καλοδήμος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου