ΤΟΠΙΚΟ

Εύκολη νίκη ο Διαγόρας, 2-0 τον Μαγνησιακό

εύκολη-νίκη-ο-διαγόρας-2-0-τον-μαγνησιακ-62296

Με δυο γκολ σε τρία λεπτά ο Διαγόρας πέρασε από το «Κιούπι» επικρατώντας με 2-0 του Μαγνησιακου. Πάσχος και Καραμανλής σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι πέντε λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα σε σουτ του Σπ. Καραπλιάγκου, ενώ στο 7’ η μπάλα χτύπησε δυο φορές στο δοκάρι, σε σουτ του Καραμανλή και στην επαναφορά σε σουτ που έκανε ο Πάσχος. Στο 60’ ο Καραμανλής μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Πάσχος που βρέθηκε στη φάση έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά μετά ο Καραμανλής, ο οποίος έβγαλε την ασίστ του πρώτου γκολ, σκόραρε με πλασέ, μετά από ατομική ενέργεια, κάνοντας το 2-0.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-2

Σκόρερ: (60’ Πάσχος, 63’ Καραμανλής)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Τσένα (46’ Γούτσιος), Χατζητρακόσιας, Βασιλείου, Μαγιόγλου, Γκέρτσος, Οικονόμου, Τσιάνος, Δανιλόπουλος, Λιάρος, Μυλωνάς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Καλογήρου) Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος (85’ Ακριβούσης), Καραμανλής (72’ Γάρος), Καλλιακούδας (79’ Τρελόπουλος), Πάσχος, Γουτούλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου