ΤΟΠΙΚΟ

Πολλά μετάλλια και χαρά για τον Νικόμαχο

πολλά-μετάλλια-και-χαρά-για-τον-νικόμα-185186

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 110 συλλόγων και 1.000 αθλητών της Βορείου Ελλάδος, έγινε το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Δεκεμβρίου, για τη συγκρότηση των κλιμακίων του 2018. Το επίπεδο των αγώνων πολύ ανεβασμένο και ο ενθουσιασμός κυριάρχησε από νωρίς το πρωί σε όλα τα ματς.

Ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου έδωσε το παρών με 18 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 11 μετάλλια, 4 χρυσά, 3 ασημένια, 4 χάλκινα. Άτυχες στιγμές σταμάτησαν κάποιους αθλητές πριν τα μετάλλια και άλλοι μπορούσαν καλύτερα και παραπάνω, αλλά ο σύλλογος έδειξε τη δύναμη του για άλλη μια φορά και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρηστάκης Βαλάντης στην κατηγορία -58 Ανδρών ο οποίος και δείχνει τη διαχρονική του αξία ως αθλητής. Επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωστάκης Νικόλαος κερδίζοντας 3 αγώνες και θα αποτελέσει μέλος των κλιμακίων για το 2018. Χρυσό μετάλλιο και για τον Σανίδα Νικόλαο, ο οποίος κέρδισε δύσκολους αντίπαλους παίζοντας τέλειο παιχνίδι. Χρυσό μετάλλιο επίσης για τον Τόρη Ευάγγελο ο οποίος εξασφάλισε μια θέση ως μέλος των κλιμακίων για το 2018.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Αντωνίου Χρήστος μετά από πολύ ωραίους αγώνες και αυτός θα αποτελεί μέλος των κλιμακίων για το 2018. Ασημένιο μετάλλιο επίσης κατέκτησαν οι Κωστάκη Στέλλα και η Καπλάνη Μαρία και έδειξαν ότι το μέλλον τούς ανήκει.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Δαμάλας Μανώλης, Φραδέλος Χρήστος, Πούλιου Αθηνά και Σταυρογιάννη Χριστίνα, οι οποίοι αν δεν είχαν άτυχες στιγμές μπορούσαν και παραπάνω, και πιστεύουμε ότι το μέλλον θα είναι διαφορετικό και καλύτερο.

Η αγωνιστική προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά εντός των εορτών, αφού από πολύ νωρίς τον Ιανουάριο ξεκινούν τα πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου