ΤΟΠΙΚΟ

Ασταμάτητος ο Θησέας, μεγάλη νίκη για Μαγνησιακό

ασταμάτητος-ο-θησέας-μεγάλη-νίκη-για-μ-192947

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Θησέας, κερδίζοντας και τη Σκιάθο με 3-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μαγνησιακός επί του Πρωτεσιλάου, όπως και ο Διαγόρας επί της Ακρόπολης. Αναλυτικά:

Πηλέας-Παγασητικός 2-3

Σκόρερ: (24’ Δημόπουλος, 80’ Ευθυμιάδης,- 12’ Καραγεώργος, 70’ Ζιώγας, 93’ Λάιος)

Σπουδαίο διπλό για τον Παγασητικό με 2-3 απέναντι στον Πηλέα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μυλωνά και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Καραγεώργου. Η ισοφάριση ήρθε με τον Δημόπουλο να αξιοποιεί την κάθετη στον χώρο του Καναρά και να πλασάρει για το 1-1 στο 24’. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα με τον Κλεάνθη να λέει «όχι» σε τετ-α-τετ του Δημόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο σουτ του Ζιώγα έξω από την περιοχή. Το 2-2 έγραψε στο 80’ ο Ευθυμιάδης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Θάνου με τον Παγασητικό να φτάνει στη μεγάλη νίκη χάρις σε τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Λάιο να σουτάρει δυνατά και να χαρίζει μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Πρωτούλης, Χιούσι, Τσελεπίδης (70’ Ευθυμιάδης), Καναράς, Αλβανόπουλος (45’ Φώτου), Βαΐτσης, Μπραχιμάι, Καζάκης (55’ Βαρσαμάς), Δημόπουλος, Θάνος (85’ Δεδούσης), Σιαμέτης

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Τάχος): Κλεάνθης, Χαλκίδης, Μυλωνάς, Ξηρομερίτης, Ζιώγας, Λάιος, Σίμος, Γκατζούνας, Καραγεώργος, Κουτλούμπασης (75’ Καράνταγλης), Ρουσάς (70’ Μαστροπαναγιώτης)

Μαγνησιακός-Πρωτεσίλαος 3-0

Σκόρερ: (59’, 63’ Χατζητρακόσιας, 63’ Τσένα)

Μεγάλη νίκη για τον Μαγνησιακό που επιβλήθηκε με 3-0 του Πρωτεσίλαου. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Χατζητρακόσια να κάνει την προβολή ύστερα από σέντρα του Δανηλόπουλου και να γράφει το 1-0. Λίγο αργότερα o Χατζητρακόσιας έπιασε το δυνατό σουτ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 73’ όταν ο Ζάγκας έκανε την σέντρα- σουτ και ο Τσένα με δεύτερη προσπάθεια πέτυχε το τρίτο τέρμα του παιχνιδιού. Για τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, ο Βαλωτής αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Βίτσο να πέφτει και να μπλοκάρει.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος): Βίτσος, Κρανιάς, Ζάγκας, Βασιλείου, Προβιάς, Πανόπουλος (80’ Θεοδωρόπουλος), Γκέρτσο (89’ Τζίκας), Τσένα (77’ Δεμίρης), Χατζητρακόσιας, Δανηλόπουλος, Μάιπας (59’ Οικονόμου)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μπίλης): Μάνος, Ι. Λάμπος (67’ Χριστοδούλου), Α. Λάμπος, Μιχόπουλος, Σούδης, Λεϊμονής, Θ. Κόρκος, Μαρικλέν (84’ Τσουβαλιάς), Κοπάνας, Παπαδόπουλος, Βαλωτής

Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 2-0

Σκόρερ: (55’ Κοντοβάς, 72’ Τσιουρής)

Τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι πήρε ο Σαρακηνός κόντρα στην Αγία Παρασκευή, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο β’ μέρος, όταν και προηγήθηκαν με τον Κοντοβά στο 55’ έπειτα από σέντρα του Τσεκούρα, για να ακολουθήσει το 2-0 στο 72’ από νέα ασίστ του Τσεκούρα για τον Τσιουρή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Κοντοβάς είχε και δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Στραβέλλα στο 79’, ενώ είχαν και δύο καλές στιγμές με τον Καραγιάννη.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Κοντογιάννης, Ντούρο, Γ. Μαστακούλης (85’ Αγερώτης), Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας (80’ Μελίσσης), Κοντοβάς, Τσιουρής, Θάνος (76’ Ντίτσιος), Χρ. Γκάμπας (65’ Δ. Γκάμπας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μαλακασιώτης): Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου (46’ λ.τρ. Τσίλογλου), Ιωακειμίδης, Χατζημητροφάνης (88’ λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Γιαννούλας, Μπόλης, Λιάτσικος (70’ Στραβέλλας), Καραγιάννης, Σαμαράς (68’ Σαμαράς), Τρίμμης

Άνθιμος Γαζής-Αίας Σούρπης 2-4

Σκόρερ: (51’, 55’ Κίτσας – 9’, 40’ Κωστούλας, 44’ Σιαμέτης, 50’ Κατσαβριάς)

Με 4-0 προηγήθηκε ο Αίαντας Σούρπης του Ανθίμου Γαζή, με τον Κωστούλα να κάνει τα δύσκολα – εύκολα για τους φιλοξενούμενους και να σκοράρει δύο φορές. Ο αειθαλής άσος

άνοιξε το σκορ στο 9’ με σουτ από το ύψος της περιοχής, για να ξαναβρεί δίχτυα στο 40’ με ένα γκολ ποίημα, αφού σκόραρε με λόμπα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, κρεμώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιαμέτης με έξοχη ατομική προσπάθεια πέτυχε το 0-3 και στο 50’ ο Κωστούλας τροφοδότησε τον Κατσαβριά, που δεν θα μπορούσε να αστοχήσει με πλασέ για το 0-4. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 51’ με πλασέ του Κίτσα σε 4-1 με τον ίδιο παίκτη να κάνει και το 2-4 με κεφαλιά στο 55’. Στη συνέχεια χάθηκαν κι’ άλλες ευκαιρίες για την ομάδα των Μηλεών, για την οποία τραυματίστηκε ο Τζήμας και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αφού πριν την συμπλήρωση των 80 λεπτών χτύπησε στην κλείδα χτυπώντας στον τοίχο.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ (Κατσικαδάμος): Γκούρης, Καρούτσος, Παρασκευάς, Βούλγαρης, Κωστάκης, Αλεξίου, Κουτσουνίδης (55’ Ταφίλης), Παπαδόπουλος, Κίτσας, Αβντιάι (46’ Τζήμας, 78’ λ.τρ. Μπόγια), Τσατσαρώνης

ΑΙΑΣ (Κατσαμπέκης):Ν. Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Καλοδήμος, Πλαβός, Σιαμέτης, Μπιρτσάι, Γαρυφάλλου, Χειλάς, Κωστούλας, Κατσαβριάς

Πύρασος-Ηρακλής 3-1

Σκόρερ: (15’, 42’ Γκίνης, 35’ Σιώμος – 65’ Γκάγκας)

Με όπλο το φοβερό πρώτο ημίχρονο, ο Πύρασος επικράτησε με σκορ 3-1 απέναντι στον Ηρακλή Βόλου και έφτασε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκίνης που πέτυχε 2 τέρματα.

Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το Γκίνη από κοντά, έπειτα από γύρισμα του Ζαχαράκη. Στο 30’ ο Πύρασος κέρδισε πέναλτι όμως ο Ζαχαράκης έστειλε τη μπάλα άουτ. Το χαμένο πέναλτι δεν πτόησε τους γηπεδούχους που πέντε λεπτά αργότερα πέτυχαν και 2ο γκολ με πλασέ του Σιώμου, μετά από παράλληλη μεταβίβαση του Σαμαρά, ενώ στο 42’ ο Γκίνης πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ με προβολή από κοντά, έπειτα από απόκρουση του Κεφαλά σε φάουλ του Ζαχαράκη. Το τελικό 3-1 έκανε για τον Ηρακλή Βόλου ο Γκάγκας στο 65’.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Αρσένος): Τσιλίγκος, Στερτγίου, Γιοβάνης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης (60’ Δαμάσκος), Μπασδάνης, Σαμαράς (65’ Φούκης), Ίμπρα, Ζαχαράκης, Σιώμος (70’ Σταντζούρης)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κόφφας): Κεφαλάς, Μάρκος, Στρούγγης, Πάντσιος (46’ Γεωργουλάκος), Μπέσσας, Δαμάσκος, Ασλάνογλου, Γκάγκας, Πετρόπουλος, Μπάμπα (57’ Καρπαθάκης), Τάνος (77’ Νινιζόπουλος)

Θησέας-Σκιάθος 3-0

Σκόρερ: (10’, 36’ Γκουγκούδης, 41’ Αραμπτζής)

Ασταμάτητος μοιάζει ο Θησέας που επιβλήθηκε με 3-0 της Σκιάθου και συνεχίζει να οδηγεί με απόσταση ασφαλείας την φετινή κούρσα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Θησέας άνοιξε το σκορ με τον Γκουγκούδη να χρίζεται σκόρερ στο 10’ έπειτα από μεγάλη μπαλιά του Μοράλες και έξοχο δυνατό σουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 36’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με σουτ εκτός περιοχής. Το 3-0 σε ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο για τους πρωτοπόρους έγραψε ο Αραμπατζής μετά από ασίστ του Ισά και πλασέ από κοντινή απόσταση. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Φιλιππούλη, ο οποίος έσπασε το χέρι του και αντικαταστάθηκε στο 30’.

ΘΗΣΕΑΣ (Παπαστεργίου): Στούκας, Ρουκάς, Μοράλες Ιωάννου, Τανάγιας (46’ Αντζούρης), Ισά (75’ Μυρμίγκης), Γκουγκούδης, Αραμπατζής (70’ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Μίλτος (70’ Σφάκας)

ΣΚΙΑΘΟΣ (Καλλιακούδας): Νικολαΐδης, Χρυσάνθης, Νασιάκος (70’ Τσικούνας), Ζαρίφης, Τουρναβίτης, Μπρέγκου (75’ Φερετζέλης), Τάσσος, Ντένι Πρίφτι (80’ Γραββάνης), Χισάι, Μαλάκος, Φιλιππούλης (30’ λ.τρ. Σαρρής)

Διαγόρας-Ακρόπολη 2-1

Σκόρερ: (57’ Καραμανλής, 90+ 4’ Γάρος, – 30’ αυτ. Ακριβούσης)

Σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Διαγόρας στο Στεφανοβίκειο επί της Ακρόπολης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Αξιώτη να βγάζει την σέντρα και τον Ακριβούση στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 57’ με σουτ του Καραμανλή από τη μικρή περιοχή. Τα σουτ του Κανναβού και του Πάσχου δεν βρήκαν στόχο με τον Γάρο με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίζει ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του και ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 80’ με δέκα παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας, που αντίκρισε ο Κόκκας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καλογήρου): Β. Βουραζέρης, Ακριβούσης (75’ Γάρος), Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Καπούλας (80’ Κ. Καραπλιάγκος), Πάσχος, Κανναβός, Καλλιακούδας (46’ Γουτούλης)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ακτσιαλής): Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Κ. Κολυμήτρας, Α. Κολυμήτρας, Τσιαντής, Θάνος, Κόκκας, Μόσιος (46’ λ.τρ. Τσούτσας), Μιχολίτσης (90’ Θεοδώρου), Τσουκάλης (87’ Σιαμέτης), Αξιώτης (86’ Παγώνης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ Κατηγορία

1. Θησέας 34

2. Διαγόρας 27

3. Πρωτεσίλαος 22

4. Σαρακηνός 22

5. Πύρασος 20

6. Σκιάθος 20

7. Ακρόπολη 20

8. Μαγνησιακός 18

9. Αίας Σούρτης 18

10. Πηλέας 10

11. Παγασητικός 10

12. Ηρακλής 7

13. Αγία Παρασκευή 7

14. Άνθιμος Γαζής 4

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου