ΤΟΠΙΚΟ

Φιλικό με Διγενή σήμερα ο Ρήγας Φεραίος

φιλικό-με-διγενή-σήμερα-ο-ρήγας-φεραίο-329256

Το δεύτερο εκτός έδρας και έβδομο συνολικά φιλικό θα δώσει σήμερα (2/9 – 17:00) ο Ρήγας Φεραίος στην Οιχαλία Τρικάλων, αντιμετωπίζοντας σε ακόμα μία προσομοίωση πρωταθλήματος τον Διγενή Νεοχωρίου, στο Δημοτικό Στάδιο «Μπάμπης Παπαχατζής».

Οι Σπαθής – Αλεξίου δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τσελεπή, που αποκόμισε τραυματισμό στο δεξί του πόδι από τον ισόπαλο (0-0) αγώνα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη στο Βελεστίνο.

Θυμίζουμε πως στα υπόλοιπα φιλικά που είχε δώσει ο Ρήγας έφερε τα εξής αποτελέσματα:

Ρήγας Φεραίος – Μαγνησιακός 1-0

Ρήγας Φεραίος – Εθνικός Πειραιώς 0-3

Αχιλλέας Φαρσάλων – Ρήγας Φεραίος 0-1

Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Σελλάνων 0-0

Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου 1-2

Παπαγεωργίου κι επίσημα

Και τυπικά παίκτης του Ρήγα Φεραίου είναι πλέον ο 18χρονος Θανάσης Παπαγεωργίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής έχει ήδη αγωνιστεί σε τέσσερα φιλικά των Κυανόλευκων, ως ανασταλτικό και κεντρικό χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Θυμίζουμε πως αρχικά ήρθε στο Βελεστίνο για μία μικρή δοκιμαστική περίοδο, με τους Σπαθή – Αλεξίου να μένουν από το ξεκίνημα ευχαριστημένοι από την αγωνιστική του συμπεριφορά, κι έτσι η επισημοποίηση της ένταξης του στην ομάδα ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, έχει περάσει σε πολύ μικρή ηλικία από τη Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού και του Ηρακλή, με την περασμένη σεζόν να τον βρίσκει στην Κ-20 της ΑΕΛ.

Ο Παπαγεωργίου αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα Φεραίου, και έκανε την παρακάτω σύντομη δήλωση: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ρήγα Φεραίο. Έχει χρόνια στη Γ’ Εθνική και στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι να παραμείνει ξανά στην κατηγορία. Θα βάλουμε όλοι το “100%” για να επιτευθχεί αυτό. Παράλληλα μέσα από το σύλλογο θέλω να αναδειχθώ κι εγώ, και σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία φέτος να το κάνω».

Τρεις έφηβοι στον Αστέρα

Την προσπάθεια του Αστέρα Ριζομύλου στη Β’ ΕΠΣΘ, που έχει στόχο να πάρουν παιχνίδια και να «ψηθούν» ποδοσφαιρικά, θα ενισχύσουν τη νέα χρονιά ως δανεικοί από τον Ρήγα Φεραίο οι Τσιότρας, Χότζα και Κωνταντέλλος.

Όλοι τους αποτέλεσαν μέλη της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο πέρυσι στο Μικτό του πρωταθλήματος ακαδημιών της ΕΠΣΘ, με προπονητή τον Χρήστο Σπαθή.

Οι άνθρωποι των κυανόλευκων και οι προπονητές Σπαθής – Αλεξίου, θεωρούν πως είναι μία καλή ευκαιρία για τα παιδιά που ήδη συμμετέχουν στα φιλικά του Αστέρα, να πάρουν παραστάσεις και εμπειρίες από αντρικό πρωτάθλημα, με στόχο να επιστρέψουν πιο έτοιμοι για να προσφέρουν στον σύλλογο του Βελεστίνου.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου