ΤΟΠΙΚΟ

Μια προσθήκη ακόμη

μια-προσθήκη-ακόμη-333947

Αλλά με προϋποθέσεις για τον Απόλλωνα Καναλίων

Με στόχο την καλύτερη δυνατόν παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ σκοπεύει να ξεκινήσει τη σεζόν ο Απόλλων Καναλίων. Η προετοιμασία του έχει ξεκινήσει από την 1η του μήνα.

Η ομάδα των Καναλίων απέκτησε μόλις έναν παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι. Το όνομα αυτού, Γιώργος Σταμέλος. Τη περσινή σεζόν ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας αγωνιζόταν στον ΑΟ Σκιάθου. Ωστόσο, όπως δηλώνει και ο προπονητής του συλλόγου, Θανάσης Βλαχόπουλος, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμη προσθήκη. Αυτό θα γίνει μόνο αν βρεθεί μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, με ευχέρεια να αγωνίζεται και ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικός χαφ.

Σχετικά με τις βλέψεις του Απόλλωνα για τη νέα χρονιά ο Θ. Βλαχόπουλος αναφέρει, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Η ομάδα μας αποτελείται από ένα ταλαντούχο σύνολο, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Αντιθέτως, τονίζει: «Δεν ξεκινάμε τη σεζόν με κύριο στόχο να πάρουμε την άνοδο, όπως και να έχει πάντως θα προσπαθήσουμε, μέσω της σωστής και συστηματικής δουλειάς να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Ο απολογισμός των αποτελεσμάτων στους φιλικούς αγώνες δεν είναι και τόσο θετικός, με την ομάδα του κ. Βλαχόπουλου να έχει μόλις μια ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις και καμία νίκη.

Απεναντίας, ο σύλλογος προσπαθεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του μέσα στο χορτάρι και γι’ αυτόν τον σκοπό έχει ορίσει δυο ακόμη φιλικά. Το πρώτο θα γίνει με αντίπαλο την Ακρόπολη Σέσκλου σήμερα Τετάρτη και το επόμενο με τη Δάφνη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή. Όπως συμπληρώνει ο έμπειρος τεχνικός, αναμένεται να κλειστούν τρεις με τέσσερις ακόμη φιλικές αναμετρήσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου