ΤΟΠΙΚΟ

Στον Μαγνησιακό ο Δανηλόπουλος

στον-μαγνησιακό-ο-δανηλόπουλος-391744

Ποδοσφαιριστής του Μαγνησιακού θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος στράικερ Σπύρος Δανηλόπουλος, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου. Συγκεκριμένα: «Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Σπύρο Δανηλόπουλο, τον οποίο καλωσορίζει στις τάξεις του.

Ο Σπύρος Δανηλόπουλος γεννήθηκε στις 24/3/1987 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ηλικία των 7 ετών, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Στην πολύ σημαντική καριέρα του έχει αγωνιστεί ως σήμερα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, σε Εθνικό, δυο χρόνια στη Δ’ Εθνική με τη ομάδα του Θησέα, επίσης στη Δ’ Εθνική με την ομάδα του Ρήγα, του Ηρακλή Βόλου, στη συνέχεια επέστρεψε στο Θησέα και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ανθ. Γαζή με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Α’ ΕΠΣΘ. Σε προσωπικό επίπεδο κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας την προηγούμενη χρονιά με 28 γκολ, ενώ έχει χριστεί και μια φορά κυπελλούχος ΕΠΣΘ τη σεζόν 2007-08 με την ομάδα του Θησέα.

Σε δήλωση του ο Σπύρος Δανηλόπουλος σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Μαγνησιακού που με εμπιστεύτηκαν, γιατί είναι ιστορική ομάδα. Θέλω πολύ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Μαγνησιακού και να επιτύχουμε τους στόχους μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου