ΤΟΠΙΚΟ

Και πάλι στην κορυφή

και-πάλι-στην-κορυφή-429852

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα με δραματικό φινάλε, ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε να αποδράσει με την ισοπαλία (1-1) την περασμένη Κυριακή από τη «μουσκεμένη» Ευξεινούπολη απέναντι στον Άθλο Αλμυρού χάρη σε γκολ του Κουσκουρίδα λίγα λεπτά πριν τη λήξη, «κλέβοντας» τον τίτλο από τους γηπεδούχους, για να αναδειχθεί έτσι δεύτερη σερί χρονιά πρωταθλητής στην κατηγορία Μικτό (γεν. 2001, 2002, 2003) του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣΘ.

Οι έφηβοι κυανόλευκοι με «καθοδηγητή» τον Χρήστο Σπαθή, κατέκτησαν αήττητοι τον τίτλο ανάμεσα σε επτά ομάδες, καταγράφοντας 10 νίκες και δύο ισοπαλίες με απολογισμό γκολ υπέρ-κατά: 49-5.

Βρισκόμενοι ένα βαθμό πάνω από τον αντίπαλο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αρκούσε και η ισοπαλία για να βγουν πρώτοι και να σφραγίσουν το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα. Σε έναν βαρύ, λόγω της βροχής που προηγήθηκε, αγωνιστικό χώρο στις εγκαταστάσεις του Άθλου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα και, παρότι δεν πραγματοποίησαν εμφάνιση βάσει των δυνατοτήτων τους, είχανε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, ώσπου λίγο πριν το τέλος ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κουσκουρίδας έλυσε τον «γόρδιο δεσμό», και με σουτ μέσα από την περιοχή σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών για τον νέο άθλο του Ρήγα!

Γονείς, φίλαθλοι από το Βελεστίνο καθώς και μέλη της απελθούσας διοίκησης βρέθηκαν στην Ευξεινούπολη για να στηρίξουν τους «μικρούς» του Ρήγα. Μαζί τους και ο «πάτερ φαμίλιας» της ακαδημίας, Βασίλης Κουμανίδης.

Η εντεκάδα του Ρήγα Φεραίου: Σ. Τσιότρας, Μ. Κουλόλι, Δ. Καλτσωνάς, Δ. Κουσκουρίδας, Δ. Αποστολίδης, Α. Αραμπατζής, Γ. Κωνσταντέλος, Λ. Χότζα, Α. Τζέκα, Λ. Γιαννακός, Α. Σταμάτης. Ως αλλαγή πέρασε ο Α. Ντογκάνι.

Μέρος της φετινής προσπάθειας των εφήβων πρωταθλητών αποτέλεσαν επίσης οι: Γ. Καναλιώτης, Κ. Καραβασίλης, Γ. Σαΐτης, Γ. Ανδριώτης.

Σπαθής: «Τους αξίζουν πολλά μπράβο»

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες μοίρασε ο προπονητής των πρωταθλητών και αρχηγός της αντρικής ομάδας του Ρήγα, Χρήστος Σπαθής: «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους, όχι μόνο την Κυριακή αλλά κατά τη διάρκεια της φετινής και της περσινής χρονιάς. Κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και αξίζουν πολλά “μπράβο”.

Τους συνιστώ να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Ήδη μερικά παιδιά έχουν συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, και θέλω να ευχαριστήσω τον Λάκη Μπακάλη για τη συνεργασία που είχαμε και για την προώθηση των παιδιών της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα, που τους έδωσε το “βάπτισμα του πυρός”. Συνιστώ στα παιδιά υπομονή και ακόμα περισσότερη δουλειά, όντας βέβαιος πως σε βάθος χρόνου οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς που ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά. Πάνω από όλα όμως να ευχαριστήσω τον Βασίλη Κουμανίδη. Τον αρμόδιο και υπεύθυνο της ακαδημίας. Είναι πάντα κοντά στα παιδιά, τα βλέπει σαν “δικά του” και προσπαθεί να “τρέξει” όλα τα ζητήματα με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες».

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου