ΤΟΠΙΚΟ

Ενδιαφέρον και στη Β’ κατηγορία

ενδιαφέρον-και-στη-β-κατηγορία-484227

Ενδιαφέρον και στην Β΄ κατηγορία, όπου απομένουν δύο αγωνιστικές και «παίζονται» άλλη μια θέση απευθείας ανόδου κι άλλη μια μέσω μπαράζ, αλλά και η οριστική παραμονή, υπάρχει στα ματς του Σαββατοκύριακου, απ’ όπου βεβαίως δεν λείπει το ενδιαφέρον και στη μεγάλη κατηγορία -σε κορυφή και ουρά- όπου μένουν 5 αγωνιστικές ως το φινάλε…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη Β΄ κατηγορία, στη μάχη για την πρωτιά ανόδου στους δυο ομίλους, αλλά και για τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο… έχει κριθεί μόνο το ότι ο Μαγνησιακός είναι ήδη στα… σαλόνια της Α’ Κατηγορίας μετά από απουσία ενός χρόνου, καθώς εξασφάλισε την πρωτιά στον Β’ Όμιλο, και ενώ απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Στον Α΄ΟΜΙΛΟ, ο Άνθιμος Γαζής έχει προβάδισμα +4 , έχοντας ένα ματς σε αυτή την προτελευταία αγωνιστική στην έδρα του με τον Εθνικό κι έχει στο φινάλε 1 ματς εκτός έδρας (Πανιώνιο).

Η ΑΕ 2002 θα παίξει εκτός με Μακρινίτσα, και στο φινάλε έχει στην έδρα της τον Τοξότη, ενώ ο Πηλέας έχει 2 ματς έκτος (Κένταυρος Ν.Π., Εθνικό).

Στον Β΄ ΟΜΙΛΟ, ενώ ο Μαγνησιακός … εξασφάλισε την πρωτιά, αφού έχει και νίκη χωρίς κόπο (3-0 α.α. του Αργοναύτες στην 22η), οι Μικροθήβες που είναι στη 2η θέση, έχουν εκτός Αγία Άννα και εντός Αγροτικό… και η Αγχίαλος που είναι τρίτη τρείς βαθμούς πιο πίσω , στην 21η παίζει στους Αγίους Θεοδώρους και στο φινάλε έχει στην έδρα της τους Ν.Α. Νίκης ….ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για την οριστική παραμονή στη νέα Β’ κατηγορία του ενός ομίλου!

Στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΘ, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της, ο Αλμυρός που είναι στην κορυφή θέλει να κλειδώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τίτλο φτάνοντας στο δεύτερό του νταμπλ και την άνοδο

Ο ΓΣΑ θέλει τρεις νίκες +1 βαθμό για να αναδεχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής υπολογίζοντας ότι ο δεύτερος Διαγόρας θα κάνει 5 νίκες ως το τέλος

Στην τελική ευθεία και στην 26η αγωνιστική, ο ΓΣΑ θα υποδεχτεί αύριο τον Ηρακλή ,ο Διαγόρας περιμένει τον Πρωτεσίλαο και ο Πύρασος θα παίξει στη Σκόπελο… και ως το τέλος ο Αλμυρός έχει Πρωτεσίλαο, Σαρακηνό εκτός, και Αγία Παρασκευή και Σκόπελο εντός. Ο Διαγόρας έχει: Σαρακηνό και Παγασητικό εντός, Αγία Παρασκευή και Σκόπελο εκτός, ενώ ο Πύρασος έχει Παγασητικό και Θησέα στην Αγχίαλο και Άρη και Σκιάθο εκτός.

Αγωνία υπάρχει και όσον αφορά τη δεύτερη ομάδα -μετά την ΑΕΔ που «εγκατέλειψε»- και η οποία θα υποβιβαστεί στη νέα Β’ κατηγορία του ενός ομίλου την επόμενη περίοδο. Ενώ μένουν 5 αγωνιστικές για το φινάλε ο Απόλλων είναι η ομάδα που βρίσκεται 2 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με την ομάδα των Καναλίων, που στον β΄ γύρο είχε 8 αγώνες χωρίς νίκη, στις 2 τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε δύο δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη «μάχη» για την παραμονή, όπου μαθηματικά εμπλέκονται άλλες 6 ομάδες που βρίσκονται σήμερα σε θέσεις σωτηρίας!

Το πρόγραμμα στην 26η αγωνιστική της Α΄ και της προτελευταίας στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (26η αγωνιστική)

Σάββατο 29 Απριλίου

*Γηπ.Αλμυρού (4μ.μ.): Γ.Σ. Αλμυρού-Ηρακλής

*Γηπ.Σούρπης (4μ.μ.): Αίας-Σαρακηνός

Κυριακη 30 Απριλίου

*Γηπ. Αγίας Παρασκευής(11π.μ.): Άρης-Σκιάθος

*Γηπ. Νεάπολης (11π.μ.): Παγασητικός-Απόλλων

*Γηπ. «Βασδέκειο»(11π.μ.): Ακρόπολη-Αγία Παρασκευή

*Γηπ. Σποπέλου (2μ.μ.): Σκόπελος-Πύρασος

*Γηπ.Στφανοβικεόυ (4μ.μ.): Διαγόρας-Πρωτεσίλαος

Θησέας-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 α.α.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (21η αγωνιστική )

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 29 Απριλίου

*Γηπ. Πορταριάς(4μ.μ.): Μακρινίτσα-ΑΕ 2002

*Γηπ.Γατζέας (4μ.μ.): Κένταυρος Ν.Π.-Πηλέας

*Γηπ.Νεάπολης (4μ.μ.): Δάφνη-Εν. Λεχωνίων/Νηλέας

Κυριακή 30 Απριλίου

*Γηπ. Ι.Μ.Δημητριάδος(11π.μ.): Τοξότης-Πανιώνιος

*Γηπ.Ι.Μ.Δημητριάδος (4μ.μ.): Ελευθεριακός-Ιάσων Α.Μ.

*Γηπ. Γατζέας(4μ.μ.): Άνθιμος Γαζής-Εθνικός

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 29 Απριλίου

*Γηπ.Αγίων Θεοδώρων (4μ.μ.): Ηρακλής Α.Θ.-Αγχίαλος

*Γηπ. Olimpico (4μ.μ.): Αγία Άννα-Μικροθήβες

*Γηπ. Ι.Μ.Δημητριάδος (4μ.μ.): ΝΑ Νίκης-Μαγνησιακός

*Γηπ. Πλατάνου (4μ.μ.): Μυρμιδόνες-Αχιλλέας

Κυριακή 30 Απριλίου

*Γηπ. Ευξεινούπολης (4μ.μ.): Δήμητρα-Άθλος

Αργοναύτες-Αγροτικός 0-3 α.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου