ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΘ για Μαγνησιακό

επιστροφή-στα-σαλόνια-της-α-επσθ-για-489208

Στα… σαλόνια της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ επιστρέφει και πάλι ο Μαγνησιακός, μετά από απουσία ενός χρόνου με την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου να εξασφαλίζει την πρωτιά στο Β’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και ενώ απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στις οποίες έχει να αντιμετωπίσει τους Νέους Αθλητές Νίκης, παίρνοντας και το τρίποντο χωρίς αγώνα με αντίπαλο τους Αργοναύτες. Παράλληλα για τον Α’ Ομιλο, ακάθεκτος συνεχίζει ο Ανθιμος Γαζής. Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Β’ Κατηγορία – 20η Αγωνιστική

Β’ Όμιλος

Μαγνησιακός-Ηρακλής Α.Θ. 4-0

Σκόρερ: (7’ Μάιπας, 25’ Κοντοβάς, 34’ Τσένα, 41’ Οικονόμου)

Ακόμη μία νίκη στο δρόμο προς την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία πήρε το Σάββατο το απόγευμα ο Μαγνησιακός, κερδίζοντας με 4-0 τον Ηρακλή στο ρελαντί. Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου να προηγείται, με σουτ εκτός περιοχής του Μάιπα στο 7’, για να ακολουθήσει το 2-0 από την κεφαλιά του Κοντοβά στο 25’ από κόρνερ του Βασιλείου. Το 3-0 πέτυχε ο Λέτο στο 34’ με πλασέ εντός περιοχής και ο Οικονόμου διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 41’ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Γκάγκας, Κοντοβάς, Κατσαμόρας, Πέτρου, Μπάλλας, Μάϊπας, Τσένα (46’ Δοδοντζίδης), Βασιλείου (75’ Φραγκούλης), Οικονόμου (71’ Βαρελόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. Θ.: Ραμαντάνης, Μουζουράκης, Μπισμπιγιάννης (60’ Μακρής), Βαλωμένος, Πασιάς, Γάκας, Αλπίτσης, Δαγκούλης, Μαλλιαρός, Στ. Κραβαρίτης, Αργυρίου.

Μικροθήβες-Μυρμιδόνες 2-0

Σκόρερ: (10’ Ζιούλης,43’ Ρεφουγιάτι)

Νίκη με 2-0 για τις Μικροθήβες κόντρα στους Μυρμιδόνες, με τους γηπεδούχους να βάζουν γερά θεμέλια για το μπαράζ ανόδου με τον 2ο του Α’ Ομίλου. Στο 10’ ο Ζιούλης με πλασέ πέτυχε το 1-0 και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε από το 43’ ο Ρεφουγιάτι με σουτ εκτός περιοχής. Η νίκη αυτή αφιερώθηκε στους δύο άτυχους της ομάδας Κολώνη και Νιφόρο, που τραυματίστηκαν και ενδέχεται να χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάη, Α. Λανάη, Αποστόλου, Παπανίκος, Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Ι.Ε Βέτσικας (85’ Ι.Γ Βέτσικας), Κεπεσίδης (80’ Αναγνώστου), Ζιούλης, Μαντάνης (65’ Αρχοντάκης), Ρεφουγιάτι.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ:(Κουλκουταρας) Μπίκος, Κοντοβάς, Βέργας, Κουφάκης, Ν. Μάντζαρης (80’ Γ. Μπούρχας), Ε. Μάντζαρης, Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας, Τσάσιος, Πιπινής (75’ Ζάρας), Στουρνάρας.

Αγχίαλος-Δήμητρα 2-0

Σκόρερ: (25’, 88’ Καραγιώργος)

Με σκορ 2-0 κέρδισε η Αγχίαλος τη Δήμητρα και πήρε το τρίποντο χάρις στον Καραγιώργο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ. Το 1-0 το έκανε στο 25’ με σουτ και το 2-0 με τον ίδιο τρόπο στο 88’.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιωτόπουλος) Δελανδρέας, Λάζογλου (85’ Αγγελαδάκης), Πανανός, Σίμος, Βέτσικας, Τσέλιος, Τσάμης, Αρμέν, Καραγιώργος, Σγατζής (65’ Δράγνες), Στεργίου (65’ Κωστέτσος).

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαρρής, Αράπης (72’ Δήμας), Βασίλι, Τσέργας, Μπαράκου, Βούλγαρης, Κουτσούμπας, Τιμπλαλέξης (83’ Παπαδόπουλος), Γαλατσίδας, Κόκκαλης, Κακλιάς.

Αχιλλέας-Άθλος 3-3

Σκόρερ: (35’,70’ Καπέσιος, 82’ Γ. Παναγιώτου- 4’ Μπιρμπίλης, 18’, 50’ Δήμας)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το… χορταστικό παιχνίδι μεταξύ Αχιλλέα και Άθλου με σκορ 3-3. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4’, με τον Μπιρμπίλη να παίρνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Φάτση, κάνοντας το 0-1 για να έρθει το 0-2 με τον Δήμα να πλασάρει εύστοχα στο 18’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Καπέσιο να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί ο ίδιος για το 1-2 στο 35’, αλλά ο Άθλος πήρε και πάλι κεφάλι με δύο τέρματα στην επανάληψη, όταν στο 50’ ο Δήμας πέτυχε το 3-1. Όμως στο 70’ οι γηπεδούχοι μείωσαν και πάλι με τον Καπέσιο, ο οποίος σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής, για να φθάσουμε στο 82’ όταν ο Παναγιώτου ισοφάρισε στο τελικό 3-3 με κεφαλιά.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Τσουκάρας, Αλιάι, Λάμπος, Κορέτας, Χορταριάς, Τσεκούρας, Σπανός (45’ Γ. Παναγιώτου), Καπέσος, Αραπίτσας (80’ Νιφορόπουλος), Ζαφειρίου.

ΑΘΛΟΣ: (Ζέρβας) Μπούντης, Μπιρμπίλης, Τσεκρέζης, Κουφογιάννης, Κοντοβάς, Σαρσώνης, Φάτσης (60’ Τίτου), Κέρτσι, Δήμας, Ζαβιώτης (75’ Κομπούρας), Παππάς.

Αγροτικός-ΝΑ Νίκης 0-1

Σκόρερ: (18’ Ξηροκώστας)

Ενα σουτ του Ξηροκώστα από το ύψος του πέναλτι, που κατέληξε στα δίχτυα του Αγροτικού έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αγροτικό και τους Νέους Αθλητές Νίκης, με τους κυανόλευκους να έχουν και δύο δοκάρια με τον Κουτσούκη, στο 10’ όταν και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, αλλά και στο 90’ με σουτ από τα 25 μέτρα. Δύο δοκάρια ωστόσο είχε και ο Αγροτικός, ο οποίος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: (Μπούις) Ρομανός, Βλάχος, Τσαπέρος, Κουκουτής, Χατζόγλου, Σέλντι, Κουτσούκης, Κουτσαρνάκης (75’ Στ. Λεφάκης), Φουρκιώτης (60’ Π. Λεφάκης), Σιώμος, Ξηροκώστας.

Αργοναύτες-Αγία Αννα 0-3α.α.

Α’ Ομιλος

Ιάσων – Μακρινίτσα 1-3

Σκόρερ: (22’ Ζαγκαβιέρος, 73’ πεν. Παρίσης, 89’ Αρβανίτης)

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Μακρινίτσα στην έδρα της Αλλης Μεριάς, όπου κόντρα στον Ιάσονα πήρε τους τρεις βαθμούς με 3-1. Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγωνίστηκαν απέναντι στον πρώην προπονητή τους, ο Ζαγκαβιέρος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια, όταν μετά από σέντρα δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι, αλλά πέφτοντας στο έδαφος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 22’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και το 0-2 στην επανάληψη, όταν ο Καλόγηρος ανατράπηκε από τον Κοτσαλή, με τον Παρίση να είναι ψύχραιμος από τα 11 βήματα για το 0-2 ευστόχησε ο Παρίσης στο 73’. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στον αγώνα, μειώνοντας σε 1-2 στο 78’ με τον Ζάχο, ο οποίος σκόραρε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, αλλά στο 89’ ο Σαραφίδης βρήκε τον Αρβανίτη, που δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το τελικό 1-3.

ΙΑΣΩΝ: (Κολημήτρας) Κωνσταντίνου, Σαββάκης, Μασούρας, Σπύρου, Κοτσαλής, Τσίγκας (90’ Χριστοδούλου), Ζάχος, Πιτσάβας (80’ Βαρελόπουλος), Σιόβας (91’ Γούσιας), Μπόγιαν, Ζατσάι.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Α. Βλαχόπουλος, Δαμάσκος, Φράγκος, Μυλωνάς, Σωτηρίου, Πουρνάρας, Βαρώτας, Παρίσης, Ζαγκαβιέρος (76’ Σαραφίδης), Καλόγηρος (73’ Αρβανίτης), Φ. Βλαχόπουλος.

Κένταυρος-Άνθιμος Γαζής 2-4

Σκόρερ: (35’ Μπογδανίδης, 65’ Νιτσάη – 22’ Παπαδόπουλος, 31’ Δανηλόπουλος, 58’ Τζήμας, 75’ Γεωργιάδης)

Νίκη κόντρα στον Κένταυρο πέτυχε ο Άνθιμος Γαζής με σκορ 4-2 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου. Το 0-1 έκανε ο Παπαδόπουλος με πλασέ στο 22’ για να ακολουθήσει το 0-2 στο 31’ με σουτ εκτός περιοχής από τον Δανηλόπουλο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 35’ με τον Μπογδανίδη με σουτ από πλάγια θέση, αλλά πέντε λεπτά μετά έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Σαρακατσάνος για εξύβριση. Μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, διότι έπρεπε να αποβληθεί και ο Κωστάκης για τον ίδιο λόγο, κάτι που δεν έγινε. Στην επανάληψη ο Τζήμας πλάσαρε στο 58’ για το 1-3 και στο 65’ ήρθε το 2-3 για τους γηπεδούχους με το σουτ του Νιτσάη εκτός περιοχής. Το τελικό 2-4 έκανε στο 75’ ο Γεωργιάδης με πλασέ.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Γ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Λιάτζουρας (70’ Παπαδημητρίοου), Τσιργής, Νητσάι, Φ. Γώγος, Πανάρετος (75’ Γιαννάς), Σαρακατσάνος, Γκ. Πότσκα, Μπογδανίδης, Τζήκας (80’ Τσατσάνης).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Κ. Μπρισμπέος (85’ Δ. Μπρισμπέος), Αλεξίου, Κωστάκης, Μυλωνάς, Λάσκος, Τζήμας (65’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος, Δανηλόπουλος, Θεοδώρου (70’ Βαλέρα), Κατσαρός.

Λεχώνια-Ελευθεριακός 3-0

Σκόρερ: (16’ Ξενάκης, 28’ Ντενίς, 40’ Ρενάτο)

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα των Λεχωνίων απέναντι στον Ελευθεριακό, με τους γηπεδούχους του Αρη Γιαννούτσου να προηγούνται με προβολή του Ξενάκη, έπειτα από σέντρα του Ράπτη στο 16’. Το 2-0 σημείωσε ο Ντενίς στο 28’ βγαίνοντας στην αντεπίθεση από κάθετη πάσα του Κουβαρά με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, αφού κόντραρε και στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ρενάτο στο 40’, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ατομική προσπάθεια και πάσα του Ξενάκη, ο οποίος εφόρμησε από τα αριστερά και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή. Δοκάρι στο 85’ είχε ο Κολιός.

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Γιαννούτσος) Μητράκος, Ντενίς, Βασιλείου (46’ Στυλιαρογιάννης), Ράπτης, Μπόγδανος, Κολιός, Μπικοράρος (70’ Κάτσης), Δουλάς, Ρενάτο, Κουβαράς, Ξενάκης (73’ Μπούρντα).

Πηλέας-Δάφνη 2-1

Σκόρερ: (70’,75’ Δημόπουλος – 10’ Αυλογιάρης)

Νίκη για την ομάδα του Πηλέα κόντρα στην Δάφνη με σκορ 2-1, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με το πλασέ του Αυλογιάρη, για να έρθει στην επανάληψη η ανατροπή για τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 70’ ο Δημόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Θάνου ισοφάρισε σε 1-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-1 με κοντινή προβολή από νέα εκτέλεση φάουλ του Θάνου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 3-1, αν ο Δημόπουλος ευστοχούσε στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος στο 82’.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φύβγας, Χιούση, Καναράς (20’ Μπραχιμάι), Βαίτσης, Μπαντής, Τσουκάλης, Αγγέλης (60’ Μπιφάνης), Παπαπορθυρίου, Δημόπουλος (82’ Αλβανόπουλος), Θάνος, Βαρσαμάς.

ΔΑΦΝΗ: (Σταμπουλής) Μιχέας, Λούκας, Μόσχοβος, Αυλογιάρης, Γκιάστας, Γούλας (64’ Τερλεξής), Φιλοσόγλου (88’ Κωστής), Τσαρέλας, Δεμερτζής (54’ Ρομάριο), Ευαγγελός, Παπαστεργίου.

Πανιώνιος-ΑΕ 2002 1-1

Σκόρερ: (51’ Φώτου-45’ πεν. Κατσαρός)

Πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια κατάληψης της κορυφής αλλά και για να παραμείνει στη 2η θέση πέταξε η ΑΕ 2002 στην έδρα του Πανιωνίου, απ’ όπου θα μπορούσε να έχει φύγει ακόμη και με την ήττα. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου προηγήθηκε στο σκορ, με τον Κατσαρό να βρίσκει και πάλι δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Βερντόβα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Χαρίση, με τον συμπαίκτη του να κάνει το 0-1, αλλά στην έναρξη της επανάληψης ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1. Συγκεκριμένα οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φώτου για το 1-1. Ο Κατσαρός προσπάθησε και πάλι να σκοράρει στο 79’, όμως η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, σταματώντας στη ρίζα της δεξιάς δοκού, ενώ δοκάρι είχε και ο Πανιώνιος, πέντε λεπτά αργότερα, με τον Βούλγαρη να πραγματοποιεί σέντρα σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο, και στην επαναφορά οι γηπεδούχοι αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Χρ. Στεργίου, Καλατζής, Κωστούλας, Φώτου, Πέτσης, Λυρίτσης, Χαρίσης (88’ Λ. Στεργίου), Αγκόλι (75’ Τσιώλης), Μαρούγκας.

ΑΕ 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσιος (74’ Φιλίππου), Παπαιωάννου, Βέργος, Κιόσια, Παρίσης, Κατσαρός, Γάκιας, Πολυχρόνου, Βερντόβα.

Εθνικός-Τοξότης 2-3

Σκόρερ: (15’ Περεντίδης, 70’ Κοντορίζος-35’ Στρούγγης, 75’ Τριχιάς, 88’ Βέτσικας)

Νίκη ψυχολογίας πήρε ο Τοξότης απέναντι στον Εθνικό, με τους παίκτες του Θανάση Χρυσοχού να βρίσκονται δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά να καταφέρνουν την ισοφάριση και να πάρουν και τους τρεις βαθμούς στο φινάλε. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 35’ με κεφάλια του Στρούγγη, κάνοντας το 1-1, ενώ στο

75’ σε 2-2 ισοφάρισε ο Τριχιάς με προβολή. Το τελικό 2-3 πέτυχε ο Βέτσικας στο 88’ με κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα Μπόζη. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 50’ μετά από αποβολή του Κανδήλα, ενώ κόκκινη δέχθηκε για τον Εθνικό και ο Πελεκάνος στο 60’. Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Περεντίδης κάνοντας το 1-0, ενώ το 2-1 σημείωσε ο Κοντορίζος στο 70’.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Καϊμπαλίδης) Στεργιούλας, Σαραφίδης, Σκοτεινιώτης, Συμεωνίδης, Κασδαρίδης, Σαραφίδης, Κοντορίζος, Πελεκάνος. Αλατζάς, Περεντίδης, Βέργος (60’ Ζάνης).

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Πασπαλάρης, Παρασχούδης, Μάρκος (61’ Μπόζης), Πάνου, Στρούγγης, Παπαθεοδώρου (46’ Παραδάκης), Σιαμουρδάνης, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς, Κανδήλας, Τσένα (46’ Πελεκούδας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ Κατηγορία-Α’ Ομιλος

1. Άνθιμος Γαζής 46

2. ΑΕ 2002 42

3. Πηλέας 42

4. Πανιώνιος 35

5. Εθνικός 29

6. Λεχώνια 29

7. Ιάσων Α.Μ. 26

8. Μακρινίτσα 24

9. Δάφνη 18

10. Τοξότης 16

11. Κένταυρος Ν.Π. 14

12. Ελευθεριακός 12

Β’ Κατηγορία – Β’ Ομιλος

1. Μαγνησιακός 52

2. Μικροθήβες 48

3. Αγχίαλος (-2) 45

4. Δήμητρα 38

5. Μυρμιδόνες 35

6. Αχιλλέας 32

7. Αγία Άννα (-3) 30

8. Ν.Α. Νίκης 25

9. Άθλος 23

10. Ηρακλής Α.Θ. (-2) 7

11. Αγροτικός (-4) 2

12. Αργοναύτες -6

ΕΠΟΜΕΝΗ

Β’ Κατηγορία

Α’ Όμιλος – 21η αγωνιστική
Μακρινίτσα-ΑΕ 2002
Ελευθεριακός-Ιάσων ΑΜ
Κένταυρος ΝΠ-Πηλέας
Τοξότης-Πανιώνιος
Δάφνη-Νηλέας
Άνθιμος Γαζής-Εθνικός

Β’ Όμιλος – 21η αγωνιστική
Ηρακλής-Αγχίαλος
ΝΑ Νίκης-Μαγνησιακός
Δήμητρα-Άθλος
Αγία Άννα-Μικροθήβες
Μυρμιδόνες-Αχιλλέας
Αργοναύτες-Αγροτικός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου