ΤΟΠΙΚΟ

Ο Διονύσης Μπασδάνης του ΝΟΒΑ στην Εθνική Ομάδα Ήρεμων Νερών Κανόε Καγιάκ

ο-διονύσης-μπασδάνης-του-νοβα-στην-εθν-492626

Μέλος της εθνικής ομάδας αποτελεί ο αθλητής του τμήματος καγιάκ ήρεμων νερών Διονύσης Μπασδάνης και είναι υποψήφιος για να συμμετάσχει στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα της κατηγορίας Νέων Ανδρών.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας ήρεμων νερών όλων των κατηγοριών, καθώς ένας αθλητής του τμήματος καγιάκ ήρεμων νερών αποτελεί ήδη μέλος της εθνικής ομάδας και είναι υποψήφιος για να συμμετάσχει στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα της κατηγορίας του, ενώ και οι υπόλοιποι 3 αθλητές που συμμετείχαν στάθηκαν αντάξια στις δοκιμασίες.
Συγκεκριμένα ο Διονύσης Μπασδάνης πήρε την 3η θέση στον τελικό των 1000μ στο Κ1 Ανδρών και πολύ καλό χρόνο στο Κ2 1000μ. με τον αδερφό του Αθ. Μπασδάνη

Ο Αθανάσιος Μπασδάνης κατάφερε να μπει στο τελικό των 500μ.αλλά δεν ήταν στις 3-4 προκρίσιμες θέσεις.
Ο Δημήτριος Σουγγάρης και Χρήστος Παρδάλης αγωνίστηκαν στην κατηγορία Εφήβων στα 200 και 500μ και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς ηλικιακά είναι μικρότεροι από τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Παράλληλα με τις δοκιμασίες πραγματοποιήθηκε έλεγχος νέων αθλητών/τριών (γεν. 2004-2005) όπου συμμετείχαν τρεις αθλητές : η Μαριέττα Σπυρέλη που κατετάγη 6η και στο Κ1 200μ και στο Κ1 500μ ο Κωνσταντίνος Σιρίν που κατετάγη 5ος στο Κ1 200μ και στο Κ1 1000μ και ο Ευάγγελος Σιάτρας που κατετάγη 6ος στο Κ1 200μ και στο Κ1 1000μ

Σειρά στις υποχρεώσεις των αθλητών/τριών του τμήματος έχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε-καγιάκ μεγάλων αποστάσεων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Χαλκίδας στις 7 Μαΐου

Ο προπονητής Γκεόργκι Αιτόφ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των 4 αθλητών που πήραν μέρος στις δοκιμασίες για την εθνική και ιδιαίτερα από την επιτυχία του Διον. Μπασδάνη, το ίδιο και ο Κώστας Κατώγιας από την προσπάθεια των 3 νέων αθλητών.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν το Διονύση Μπασδάνη και του εύχονται καλή συνέχεια.

Όλοι ευχόμαστε στο τμήμα του Κανόε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες επιτυχίες στο μέλλον.

Για τη θερινή περίοδο προγραμματίζονται αρκετές δραστηριότητες που θα προσελκύσουν αρκετούς μαθητές που θα περάσουν ευχάριστα, θα διασκεδάσουν , θα αθληθούν και θα γνωρίσουν αυτό το πολύ ωραίο άθλημα
Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Κανόε-Καγιάκ τα προγράμματα εκμάθησης ξεκίνησαν.

Μπορούν να μας επισκέπτονται στις εγκαταστάσεις στην ακτή Ν.Ο.Β καθημερινά 14.30 – 18.00 και τα σαββατοκύριακα 08.00 – 11.30 ) ή να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος κ. Μπασδάνη Στέφανο (τηλ. 6944350720) και κ. Σουγγάρη Βασίλη (τηλ. 6948529773)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου