ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδια στην Αγχίαλο έστειλαν ποδοσφαιριστή στο Νοσοκομείο

επεισόδια-στην-αγχίαλο-έστειλαν-ποδο-502346

Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε η 19η αγωνιστική στο Β’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, όπου στην Αγχίαλο η ομώνυμη ομάδα, υποδέχθηκε το Μαγνησιακό στο ντέρμπι κορυφής και ανόδου της κατηγορίας.Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Αγχίαλος-Μαγνησιακός 0-1

Σκόρερ: (22’ αυτ. Μαυρόπουλος)

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι του Β’ Ομίλου ήταν ο Μαγνησιακός απέναντι στην Αγχίαλο, με το παιχνίδι, ωστόσο, να στιγματίζεται από τα επεισόδια, που ακολούθησαν μετά τη λήξη του. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 22’, με τον Μαυρόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθεια να απομακρύνει, με τον ίδιο παίκτη να έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τσάμης, αλλά σημάδεψε το δοκάρι, όπως δοκάρι είχε και ο Σίμος και έτσι παρέμεινε το 0-1. Από την άλλη δοκάρι είχε και ο Μαγνησιακός, με τον Προβιά να εκτελεί κόρνερ και τον Κοντοβά να στέκεται άτυχος μετά από κεφαλιά.

Με τη λήξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατευθύνθηκαν προς την πλευρά όπου βρίσκονταν ο προπονητής τους Βασίλης Πανόπουλος, προκειμένου να πανηγυρίσουν την νίκη-τίτλου, αλλά όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι, ο Γκέρτσος δέχθηκε μπουκάλι και στη συνέχεια στην προσπάθεια να αποχωρήσει δέχθηκε επίθεση εντός του γηπέδου, που απέφερε και το κάταγμα στον αγκώνα πέφτοντας στο έδαφος, όπου δέχθηκε και κλωτσιές, και μάλιστα αύριο Μ. Τρίτη αναμένεται να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Μάλιστα με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Β. Πανόπουλος σχολίασε: «Θέλω να πω ότι σε αυτή τη φωτο η ομάδα πανηγυρίζει τη νίκη με όλα τα παιδιά μέχρι να φτάσει στα αποδυτήρια, επιτεθήκαν οι παίκτες της Αγχιάλου στους παίκτες του Μαγνησιακού και κάποιοι πήδηξαν μέσα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τον αγκώνα του Γκέρτσου, του οποίου και του ευχόμαστε περαστικά. Ολα αυτά με θεατές τον πρόεδρο και τον προπονητή της αντιπάλου ομάδος, ωστόσο, επειδή βρίσκονταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ στο γήπεδο, οφείλω να σταθώ στην προσπάθεια που έκανε για να σώσει τους παίκτες μας». Σημειώνεται πως στο φύλλο αγώνα από το διαιτητή Δημητριάδη, δεν έχει καταγραφεί τίποτα αναφορικά με τα επεισόδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν και σε μηνύσεις.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιωτόπουλος) Δελανδρέας, Λάζογλου (80’ Ρούλης), Μαυρόπουλος, Βέτσικας, Τσέλιος, Τσάμης, Τσακόγιας, Καραγιώργος, Αρμέν (70’ Σγατζής), Στεργίου (60’ Κωστέλος).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Κρανιάς, Πέτρου, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλλας (80’ Κατσαμόρας), Οικονόμου (65’ Λέτο), Θεοδωρόπουλος (75’ Τσιγαρήδας), Βασιλείου, Μάιπας.

ΝΑ Νίκης-Αγία Αννα 2-1

Σκόρερ: (75’, 88’ Σιώμος-73’ Νιαώτης)

Ενα 15λεπτο ήταν αρκετό προκειμένου ΝΑ Νίκης και Αγία Αννα, να παρουσιάσουν ότι δεν κατάφεραν σε 73’ λεπτά αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Νιαώτη στο 73’, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον Σιώμο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 δύο λεπτά αργότερα. Ο Σιώμος μάλιστα ήταν εκείνος, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σκοράροντας και πάλι στο 88’.

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: (Μπούις) Χαρχαλάκης, Χαντζόγλου, Κουκουτής, Βλάχος (46’ Οσάφι), Τσαπέρος, Χριστίδης, Νάνο, Κουτσούκης (77’ Φουρκιώτης), Κουτσαρνάκης (71’ Φλώρος), Σιώμος, Ξηροκώστας.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Αϊντίνι, Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης, Πανόπουλος, Σ. Τσιουρέλης, Ζάγκας, Νιαώτης, Αντωνίου (46’ Κ. Τσιουρέλης), Φιλατζικιώτης, Λίτσος (60’ Κωτούλας).

Δήμητρα-Αχιλλέας 3-2

Σκόρερ: (23’ Κόκκαλης,85’,91’ Κακλιάς-35’ Τσουκάρας,80’ Αραπίτσας)

Νίκη για τη Δήμητρα με σκορ 3-2 κόντρα στον Αχιλλέα. Το 1-0 έκανε ο Κόκκαλης με σουτ έξω από την περιοχή, για να έρθει στο 35’ ο Τσουκάρας με κεφαλιά μετά την σέντρα του Καπέσιου για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα στο 80’ με τον Αραπίτσα, αλλά στο 85’ ο Κακλιάς ισοφάρισε σε 2-2 και το τελικό 3-2 πέτυχε ο ίδιος παίκτης στο 91’ με νέο πλασέ.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαββίδης, Βασίλι (91’ Μηλιώνης), Μπαράκου, Αβγουλάς, Δάρας, Κουτσούμπας, Βούλγαρης (56’ Αράπης) , Τιμπλαλέξης, Κόκκαλης, Κακλιάς, Δήμας (50’ Γαλατσηδας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Λάμπος, Αλιάι, Δ. Τσουκάρας, Κορέτας, Χορταριάς, Τσεκούρας, Μόσχος, Καπέσος, Σπανός, Αραπίτσας.

Αθλος-Μικροθήβες 1-2

Σκόρερ: (6’ Δήμας – 40’ Ρεφουγιάτι, 55’ Α. Λανάι)

Με το διπλό απέδρασαν οι Μικροθήβες από τον Αλμυρό, όπου το σκορ άνοιξε ο Δήμας στο 6’ για τους γηπεδούχους με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, για να έρθει η διπλή απάντηση από τις Μικροθήβες με την προβολή του Ρεφουγιάτι στο 40’ για το 1-1 και το τελικό 1-2 έκανε στο 55’ ο Λανάι με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ρεφουγιάτι.

ΆΘΛΟΣ: (Ζέρβας) Μπούντης, Μπιρμπίλης, Κουφογιάννης (50’ Κέρτσι), Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Φάτσης (70’ Παππάς), Τσεκρέζης, Δήμας, Σαρσώνης, Τίτου.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι, Λάτος, Παπανίκος, Α. Λανάι, Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Βέτσικας (46’ Κεπεσίδης), Ρεφουγιάτι, Ρομάριο, Αναγνώστου (46’ Ζιούλης), Κολώνης (55’ Μαντάνης).

Ηρακλής-Αγροτικός 1-0

Σκόρερ: (80’ Αλπίτσης)

Με σκόρερ τον Αλπίτση στο 80’, ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού στο ντέρμπι των ουραγών της κατηγορίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε με σκαφτό πλασέ, με την μπάλα να περνά πάνω από το κεφάλι του Γκόγκου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κωτούλας) Ραμανδάνης, Αργυρίου (45’ Μαλλιαρός), Ράπτης (80’ Μπισμπιγιάννης), Παππάς, Εμβαλωμένος, Γάκας, Δαγκούλης, Φισέγκης (55’ Τσιγαρήδας), Π. Αλπίτσης, Κωτούλας, Κραβαρίτης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: (Κοντογιάννης) Γκόγκος, Νάτζος, Θ. Νιάκας, Κωτούλας, Χρόνης, Βουλγαρόπουλος (30’ Σωτήρης), Θ. Βαλκανιωτης. Θ. Βαλκανιωτης (60’ Κοντογιάννης), Β. Νιάκας, Λιλής, Τζαμάλιας.

Α’ Όμιλος

Ελευθεριακός-Πηλέας 0-3

Σκόρερ: (17’ Δημόπουλος, 44’ Καμπέρης, 63’ Παπαπορφυρίου)

Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Πηλέα επί του Ελευθεριακού με 0-3. Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Δημόπουλος στο 17’ με πλασέ, μετά από πάσα του Θάνου, για να έρθει στο 44’ από την κεφάλια-πάσα του Παπαπορφυρίου μέσα στην περιοχή το πλασέ του Καμπέρη για το 0-2. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν το τρίποντο με τον Παπαπορφυρίου να σημειώνει το 0-3 με πλασέ.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φύβγας, Χιούση, Καναράς, Δεδούσης (55’ Μπάντης), Βαΐτσης (65’ Μαντζανάς), Τσουκάλης, Μπραχιμάι, Παπαπορφυρίου, Δημόπουλος, Θάνος (45’ Αγγέλης), Καμπέρης.

Δάφνη-Ανθιμος Γαζής 0-1

Σκόρερ: (45’ Βαλέρα)

Ενα γκολ ήταν αρκετό για τον Ανθιμο Γαζή, προκειμένου να φύγει το διπλό από τη Νεάπολη, όπου και επικράτησε της Δάφνης. Για την ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη, που βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στη βαθμολογία του Α’ Ομίλου, ο Δανηλόπουλος είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι στο 24’ με την εστία να είναι κενή, για να ακολουθήσει στο 45’ ένα υπέροχο τέρμα από τον Βαλέρα, ο οποίος έπιασε μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής μετά από σέντρα, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Μιχέα.

ΔΑΦΝΗ: (Σταμπουλής) Μιχέας, Φιλοσόγλου, Τσιτσιρίκης, Αυλουγιάρης, Γούλας, Παπαστεργίου (46’ Γκιάστας), Ρομάριο (46’ Μόσχοβος), Λουκάς (84’ Τερλεξής), Ευαγγελός, Δεμερτζής, Τσαρέλας.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Μπρισμπέος (72’ Γεωργιάδης), Αλεξίου, Μυλωνάς, Κωστάκης, Λάσκος, Τζήμας (46’ Δημόπουλος), Παπαδόπουλος, Βαλέρα (88’ Πατρώνης) Δανηλόπουλος, Κατσαρός.

Ιάσων-Λεχώνια 0-0

Σκόρερ: (-)

Παρά τις όποιες προσπάθειες και από τις δύο ομάδες Ιάσων και Λεχώνια έμειναν στο 0-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς.

ΙΑΣΩΝ: (Κολημήτρας) Κωνσταντίνου, Σπύρου (55’ Μπόγιαν), Θεοδωρόπουλος, Ρακής, Κοτσαλής, Τσίγκας, Μασούρας, Ζατσάη, Σιόβας (71’ Χριστοδούλου), Πιτσάβας, Ζάχος.

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Γιαννούτσος) Μητράκος, Μπόγδανος, Βασιλείου, Ράπτης, Τσαχούτας, Κυριαζής, Κολιός, Μπικοράρος (55’ Στυλαρογιάννης), Ρενάτο, Κουβαράς (80’ Καραγιάννης), Δουράς.

Μακρυνίτσα-Πανιώνιος 1-1

Σκόρερ: (86’ Δαμάσκος-45’ πεν. Μαρούγκας)

Στο 1-1 έμειναν Μακρυνίτσα και Πανιώνιος, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 0-1 με πέναλτι του Μαρούγκα στο 45’, αφού είχε προηγηθεί η ανατροπή στον Χαρίση από τον Πουρνάρα. Ο Δαμάσκος σκόραρε μετά από σέντρα του Αρβανίτη στο 86’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, ενώ δοκάρι είχε ο Παρίσης στο 71’ με σουτ εκτός περιοχής, που τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Καγιάννη. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, με τον Δαμάσκο να αποβάλλεται με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Αντ. Βλαχόπουλος, Βαρώτας, Φράγκος (64’ Κανάβας), Σωτηρίου, Μυλωνάς,

Πουρνάρας, Παρίσης, Ζαγκαβιέρος (46’ Φ. Βλαχόπουλος), Μπίλο (46’ Αρβανίτης), Δαμάσκος, Καλόγηρος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Φώτου) Καγιάννης, Μαρούφ, Χ. Στεργίου, Καλαντζής, Παπαπορθυρίου, Φώτου (79’ Τσιόλης), Σαρρίδης, Μαρούγκας, Χαρίσης, Πέτσης, Χατζηβασιλείου (52’ Βαΐτσης).

ΑΕ 2002-Εθνικός 1-1

Σκόρερ: (92’ Κατσαρός-71’ Κασδαρίδης)

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε η ΑΕ 2002, η οποία μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον Εθνικό, υποχώρησε από την 1η θέση της βαθμολογίας στον Α’ Ομιλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με τον Κασδαρίδη στο 71’, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, σε μία φάση που προκάλεσε την αντίδραση των παικτών του Εθνικού. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Κατσαρό να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα, με τον τερματοφύλακα Μπέικο να μην υπερασπίζεται την εστία του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του διαιτητή Γόργορη, μιας και θεώρησε πως η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, πριν καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών. Παράλληλα μετά το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν επίθεση ποδοσφαιριστή της ΑΕ 2002 μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων!

ΑΕ 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Βούλγαρης (75’ Γαλάνης), Σφέτσιος, Παππαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Βερντόβα (85’ Κουνατίδης), Κιόσια (46’ Φιλίππου), Κατσαρός, Πολυχρόνου, Παρίσης

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Καϊμπαλίδης) Μπέικος, Πελεκάνος, Σκοτεινιώτης, Κουτσινάς (10’ Συμεωνίδης), Ματής, Μωραίτης, Περεντίδης (90’ Μοσχολιάς),Ε. Σαραφίδης, Παλάντζας (88’Αλτίνης), Ζάνης, Κασδαρίδης.

Τοξότης-Κένταυρος 0-2

Σκόρερ: (29’ Μαγγασιανός, 89’ Μπογδανίδης)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Κένταυρος Ν.Π. πήρε τη νίκη επί του Τοξότη, με την ομάδα του Στέφανου Γώγου να προηγείται στο 29’ με τον Μαγγασιανό, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 89’ με πέναλτι ο Μπογδανίδης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Β. Πασπαλάρης, Α. Σιαμουρδάνης, Παρασχούδης, Στρούγγης, Μάρκος (85’ Κυριαζής-Γεωργούσης), Πελεκούδας, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης, Χ. Πασπαλάρης (56’ Τριχιάς), Κανδήλας, Τσένα (75’ Παπαθεοδώρου).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Γ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Γιάννας, Τσιργής, Τυλιγαδάς (69’ Καλέτσης), Παπαδημητρίου (89’ Αντωνίου), Μαγγασιανός, Γκ. Πότσκα, Σαρακατσάνος, Μπογδανίδης, Γώγος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου