Φιλικό «συνεργασίας» Μαγνησιακός – Κ17 ΠΑΟΚ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-05, 14:15:46
Φιλικό «συνεργασίας» Μαγνησιακός – Κ17 ΠΑΟΚ

Παρουσία πλήθους κόσμου και εξαιρετικής ατμόσφαιρας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Μαγνησιακού και της ομάδας Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων σε επίπεδο ακαδημιών και συνδυάστηκε με την επιστροφή του Μαγνησιακού στη μεγάλη τοπική κατηγορία, μετά την άνοδο που κατέκτησε ως πρωταθλητής Β’ ΕΠΣΘ.

Η όλη η αναμέτρηση είχε και εορταστικό χαρακτήρα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι που έγινε στον πλήρως ανακατασκευασμένο χλοοτάπητα και στους ανακαινισμένος χώρους του ιδιόκτητου γηπέδου του Μαγνησιακού.

Εκτός από τους φίλους της ομάδας και γενικότερα τους πολυάριθμους φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ και ταμίας της ΕΠΟ κ. Περικλής Λασκαράκης, καθώς κι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Μίλτος Καλόγηρος

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, σε ό,τι αφορά την ομάδα του Μαγνησιακού και τη διοργάνωση του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, Άγγελος Ζαζόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο έγινε κάτω από πολύ όμορφες συνθήκες, με κόσμο, με προβολείς που έχουν τοποθετηθεί εδώ στο νέο γήπεδο, και το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς και τα παιδιά (αντίπαλοι)...

Ουσιαστικά για τις ακαδημίες σαν τη δική μας (ΠΑΟΚ), οι ακαδημίες στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι το ζωντανό κύτταρό μας. Βλέπουμε πως οργανωμένα είναι εδώ (Μαγνησιακός) τα πράγματα, κι αν δεν υπάρχουν οργανωμένες ακαδημίες στη βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν μπορούμε να έχουμε και ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου…».

Η βραδιά έκλεισε με γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του Μαγνησιακού κ. Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς, στην αποστολή του ΠΑΟΚ, στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού, σε κεντρικό εστιατόριο της παραλίας του Βόλου.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=