Ακαδημία ποδοσφαίρου για τα κορίτσια από τον Μαγνησιακό

Τελευταία ενημέρωση: 2017-08-30, 13:28:29
Ακαδημία ποδοσφαίρου για τα κορίτσια από τον Μαγνησιακό

Τμήμα εκμάθησης ποδοσφαίρου κοριτσιών ξεκινά η ομάδα του Μαγνησιακού, στο οποίο υπεύθυνη θα είναι η κ. Ελένη Κουσκούνη. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ακαδημιών του ΑΣΒ Μαγνησιακός, δημιουργείται τμήμα ακαδημιών ποδοσφαίρου για κορίτσια, με σκοπό να δώσει μία σπουδαία επιλογή στα μικρά κορίτσια που αγαπούν το άθλημα να το γνωρίσουν από κοντά, και να ενταχθούν στο σύνολο μιας ομάδος που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το αντικείμενο και πρωταγωνιστεί στον χώρο.

Τα κοριτσάκια μπορούν να έρχονται στην ακαδημία μας από 6 ετών. Τα οφέλη για ένα κορίτσι που θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο είναι πολλά, όπως το ότι γυμνάζεται, αναπτύσσει ομαδικό πνεύμα, αποκτά αυτοπεποίθηση, κοινωνικοποιείται κι αποκτά πειθαρχία μέσα από τη διαδικασία ένταξης στην ομάδα.

Υπεύθυνη της ακαδημίας κοριτσιών είναι η κ. Ελένη Κουσκούνη, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Β.

Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε ομάδες Α’ Εθνικής κατηγορίας και για δυο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Τον τελευταίο χρόνο αποτελεί στέλεχος της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=