ΤΟΠΙΚΑ

Προετοιμασία του Επιμελητηρίου για το «Επιχειρηματικό Πανόραμα 2007»

προετοιμασία-του-επιμελητηρίου-για-τ-851206

Νέα διάσταση στην κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο στο Βόλο, στο πλαίσιο του «Επιχειρηματικού Πανοράματος 2007», δίνεται με τη συμφωνία συνεργασίας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών. Στόχος της προσπάθειας είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για συνεργασίες ντόπιων επιχειρήσεων με επιχειρήσεις του εξωτερικού.
Ήδη το Επιμελητήριο Μαγνησίας ξεκίνησε την προετοιμασία για την πραγματοποίηση της έκθεσης, ενώ ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών έχει αναλάβει να έρθουν στο Βόλο εκπρόσωποι επιχειρήσεων του κλάδου. Για την καλύτερη προετοιμασία της έκθεσης το Επιμελητήριο ζήτησε από τις επιχειρήσεις-μέλη του να του γνωστοποιήσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην κλαδική έκθεση, έτσι ώστε η όλη προσπάθεια να σημειώσει επιτυχία.
Ειδικότερα, σε επιστολή που απέστειλε το Επιμελητήριο στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που είναι μέλη του αναφέρει τα εξής:
«Είναι γνωστό ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις προσπάθειες που καταβάλουν οι επιχειρήσεις-μέλη του να ξεπεράσουν τα τοπικά όρια και να ανοιχτούν σε αγορές που βρίσκονται πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα εντάσσεται και η πολύ καλή συνεργασία που έχει μέχρι τώρα με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών.
Σήμερα και με την παρούσα επιστολή, το Επιμελητήριο Μαγνησίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι μετά από συμφωνία που επήλθε μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου μας κ. Γ. Σπηλιόπουλου και του προέδρου του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών κ. Δρόσου, θα δοθεί μια άλλη ευρύτερη διάσταση στην κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών, που έχει αποφασισθεί να λειτουργήσει στο πλαίσιο του «Επιχειρηματικού Πανοράματος 2007», που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο στο Βόλο.
Ειδικότερα, ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών ανέλαβε να φροντίσει για την έλευση στο Βόλο εκπροσώπων συναφών επιχειρήσεων του εξωτερικού, που ενδιαφέρονται για επιχειρηματικές συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις. Οι προσκεκλημένοι του Οργανισμού θα επισκεφθούν την κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών προκειμένου να γνωρίσουν τα προϊόντα των τοπικών επιχειρήσεων και να συζητήσουν για συνεργασίες.
Για την καλύτερη προετοιμασία του όλου εγχειρήματος, από το οποίο είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προκύψουν θετικά αποτελέσματα, ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών ζητεί από το Επιμελητήριο Μαγνησίας να του γνωστοποιήσει μέχρι τις 15 Μαρτίου 2007 τις ντόπιες επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών, που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του «Επιχειρηματικού Πανοράματος».
Είναι αντιληπτό ότι τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα και για το λόγο αυτό σας καλούμε να δηλώσετε στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (αρμόδια κ. Μαργαρίτα Γαλάνη) τη συμμετοχή σας στην κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.
Βέβαιοι για την κατανόηση σας, αναμένουμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου