ΤΟΠΙΚΑ

Η επιστροφή στο Βόλο για τον Ολυμπιακό σημαίνει και επιστροφή στις επιτυχίες

η-επιστροφή-στο-βόλο-για-τον-ολυμπιακό-851206

Επιστροφή στις επιτυχίες είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό, που μετά από δυο ήττες Τέταρτη και Δευτέρα υποχώρησε δυο θέσεις στη βαθμολογία και τώρα περιμένει τον Ηλυσιακό στο Βόλο… αναμένοντας και την ανάκαμψη, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να θέλει κι αυτός την πρώτη του νίκη στον δεύτερο αγώνα του στον πάγκο των ερυθρολεύκων…
Ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει, και ο έμπειρος τεχνικός Σταύρος Διαμαντόπουλος προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και να τούς κάνει να έχουν πάλι τη νοοτροπία νικητή…
Ο Ολυμπιακός στα δυο τελευταία του παιγνίδια δεν είχε πολλά από τα στοιχεία που είχε σε προηγούμενους αγώνες, όταν και κατάφερε μέσα σε 22 ημέρες να πετύχει 5 σημαντικές νίκες (με Καλαμάτα (24/2), Γιάννενα (27/2), Θρασύβουλο (9/3) στο Βόλο και Αιγάλεω (2/3), Άγιο Δημήτριο(16/3) εκτός) και να ανεβεί βαθμολογικά.
Ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Αγροτικό στο Βόλο και στην Κέρκυρα δεν είχε το πάθος, τη δύναμη, την αλληλοκάλυψη, το να βγαίνει πρώτος στη μπάλα σε όλους τους χώρους και τις γρήγορες επιστροφές, ενώ είχε λάθη, τα οποία στοίχισαν δυο ήττες που μετριάζουν μεν τις προηγούμενες επιτυχίες, αλλά κρατούν πλέον την ομάδα σε απόσταση 6 βαθμών πάνω από την επικίνδυνη ζώνη…
Ο Ολυμπιακός την Κυριακή επιστρέφει στο Βόλο και θέλει και επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς κερδίζοντας τον Ηλυσιακό, θα τον προσπεράσει και θα ανέβει ακόμη ψηλότερα με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων.
Γενικότερα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά, στοχεύει να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας και να την μεγαλώνει κερδίζοντας τα ματς με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο, αφού στο πρόγραμμά του έχει να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται από κάτω του στον βαθμολογικό πίνακα.
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού έως το τέλος του πρωταθλήματος έχει ως εξής:
22η) Ολυμπιακός – Ηλυσιακός
23η) Χαϊδάρι – Ολυμπιακός
24η) Ολυμπιακός – Ιωνικός
25η) Ολυμπιακός – Καστοριά
26η) Πιερικός – Ολυμπιακός
27η) Ολυμπιακός – Εθνικός Αστέρας
28η) Πανθρακικός – Ολυμπιακός
29η) Ολυμπιακός – Καλλιθέα
30η) Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
31η) Ολυμπιακός – Εθνικός
32η) Καλαμάτα – Ολυμπιακός
33η) Γιάννινα – Ολυμπιακός
34η)Ολυμπιακός – Αιγάλεω
Στο ματς με τον Ηλυσιακό την Κυριακή δεν θα υπάρξουν αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τις μόνιμες απουσίες των Φλώρου, Ακπαρίδη, Χάιντουτσεκ, αφού ο Γιάννης Τσάγγαρης προπονήθηκε χθες κανονικά, ενώ και οι Χατζής, Σίνγκμπο ξεπέρασαν κάποια μικροπροβλήματα που είχαν.
Διαιτητής του αγώνα με τον Ηλυσιακό ορίσθηκε ο Βαγγέλης Κιοτζένης από την Καβάλα, που φέτος έχει διευθύνει ένα ακόμη ματς Β΄ Εθνικής (Αγροτικός Αστέρας–Εθνικός Αστέρας 1-2), ενώ πέρσι δυο ματς Γ΄ Εθνικής.
Οι δυο βοηθοί του θα είναι οι Χατζηγεωργίου Ρ. (Καβάλας) και Τσαρνάς Γ.(Βοιωτίας), ενώ 4ος θα είναι ο Κ. Βασιληάς από τη Βοιωτία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου