ΤΟΠΙΚΑ

Πιο κοντά στην κορυφή ο Πρωτεσίλαος

πιο-κοντά-στην-κορυφή-ο-πρωτεσίλαος-851206

Πιο κοντά στην κορυφή βρέθηκε από χθες και πάλι ο Πρωτεσίλαος, που σε εξ αναβολής αγώνα της 20ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. κέρδισε με 5-0 την Σκιάθο και μείωσε την απόσταση από τον πρωτοπόρο Πύρασο στους δυο πόντους…
Ένα ευρύ σκορ όπως το χθεσινό 5-0 ο Πρωτεσίλαος το πετυχαίνει για 5η φορά φέτος, αφού έχει κερδίσει 1-6 στο Αϊδίνι, 5-3 τον Αίαντα, 0-6 τον Ιάσωνα, 6-0 τα Λεχώνια, και σε αλλά 6 ματς πέτυχε 4 γκολ, έχοντας σήμερα την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 80 γκολ, αλλά και τον πρώτο σκόρερ Αποστόλη Πλασταρά με 29 γκολ…
Στη “μάχη” της πρωτιάς με τον Πύρασο, μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι στις αρχές Απριλίου, ο Πρωτεσίλος θα παίξει και στον Πτελεό με τον Κένταυρο, ενώ η ομάδα της Αγχιάλου, που έχει στα υπέρ της την έδρα για το ντέρμπι έχει να παίξει το ερχόμενο Σάββατο και στο Σέσκλο, μέχρι την 26η αγωνιστική, όταν και θα γίνει το ματς «κριτήριο» Πύρασος-Πρωτεσίλαος.
Στο χθεσινό εξ αναβολής ματς ο Πρωτεσίλαος έδειξε ανωτερότητα από την αρχή ως το τέλος. Το 1-0 έγινε στο 11’, όταν ο Πλασταράς πάσαρε στον Κωστούλα, που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 20’ ο Θανάσης Κωστούλας πέτυχε το 2-0. Στο 55’ ο Αποστόλης Πλασταράς πέτυχε το 3-0, ενώ στο 61’ ο Αραπίτσας κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Παναγιώτου, κάνοντας το 4-0, ενώ ο Αραπίτσας στο 74’ πέτυχε το τελικό 5-0.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Νιφορόπουλος, Β. Σιαμανίκος, Γ. Μαλλιαρός, Χ. Παναγιώτου, Διαμαντής, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος (60’ Δ. Σιαμανίκος), Αραπίτσας, Ι. Παναγιώτου, Πλασταράς (70’ Ράιος), Κωστούλας (75’ Θ. Γουργιώτης).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Αναστασάι (55’ Πρίφτι), Κούγιαλης (46’ Κουτρουμπέλιας), Μυγδαλάκης, Μελαχροινός, Προύσαλης, Σκέπι, Γιαουράκης, Κανταράκης (83’ Σταμέλος), Σαρρής, Γουλιώτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου