ΤΟΠΙΚΑ

«Παλεύουν»… με τα προβλήματα στη Νίκη, περιμένοντας πρόταση αγοράς της ΠΑΕ

παλεύουν-με-τα-προβλήματα-στη-νίκη-851206

Ενώ στην ΠΑΕ Νίκη περιμένουν πρόταση ενδιαφέροντος αγοράς, στα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία γύρω από την ομάδα ήρθαν να προστεθούν και αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» για την τεχνική ηγεσία. Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο Νίκος Κουρμπανάς με τον συνεργάτη του, Απόστολο Ταμπακόπουλο, μέτρησαν τρεις σημαντικές απουσίες.
Ο Θοδωρής Μητράκας, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Ενωση Θράκης την Κυριακή, δεν κατάφερε χθες να προπονηθεί και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Λάππας, που επίσης δεν γυμνάστηκε χθες. Αμφότεροι θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Από κει και πέρα δεν έχει επιστρέψει ακόμη από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, ο Βαγγέλης Κωστής, αλλά και να έρθει στη Ν. Ιωνία στις επόμενες ημέρες, δεν φαίνεται πώς θα κριθεί έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί από το τεχνικό τιμ.
Σίγουρος απών θα είναι ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, που θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας. Αντίθετα επιστρέφει ο Ντελμεκούρας έπειτα από δυο παιχνίδια, ενώ πολύ δύσκολα, όπως προαναφέρθηκε, θα καταφέρουν να δώσουν το παρών οι Κωστής, Λάππας και Μητράκας. Ολα τα παραπάνω γεγονότα αναγκάζουν το Νίκο Κουρμπανά για άλλη μια εβδομάδα να… ψάχνει για αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι κυανόλευκοι παραμένουν χωρίς νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου μετρούν δυο ισοπαλίες και δύο ήττες. Δείχνουν επηρεασμένοι από όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ένα θετικό αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά θα ανεβάσει το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας.

Οσον αφορά στο οικονομικό, οι παίκτες της Νίκης αναμένεται να πάρουν έναντι σήμερα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης ήδη έχει κατατεθεί επιταγή από την ΠΑΕ για την καταβολή μέρους των οφειλομένων και αναμένεται οι ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποια χρήματα στα χέρια τους, που ίσως λειτουργήσουν θετικά και στην ψυχολογία τους, που βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Το οικονομικό πρόβλημα που υφίσταται, οι αντιδράσεις των φιλάθλων και τα άσχημα αποτελέσματα συνθέτουν ένα αρνητικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, που ψάχνει να βρει στηρίγματα για να συνεχίσει…
Η ομάδα της Ν. Ιωνίας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και δυστυχώς δεν έχει βοήθεια από πουθενά, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Ηδη λόγω του οικονομικού έχουν παραιτηθεί των καθηκόντων τους ο γυμναστής της ομάδας, Γιάννης Χατζής, καθώς και ο Ούγγρος φυσιοθεραπευτής που είχε έρθει το καλοκαίρι στην ομάδα.
Ίσως ένας τόνος αισιοδοξίας έρχεται από τις φήμες, που αυτή τη φορά υπάρχει ελπίδα να επιβεβαιωθούν, για πρόταση αγοράς της ΠΑΕ και αλλαγή ιδιοκτησίας!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό από Βολιώτη εισαγωγέα αυτοκινήτων που βρίσκεται στο στάδιο διερεύνησης των «ανοιγμάτων» της ΠΑΕ, ώστε να καταθέσει την επίσημη πρότασή του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου