ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Δικαιολογημένα να προκαλεί εκνευρισμό η καθυστέρηση επί του ονόματος. Ποια Σκόπια! Αυτό λίγο-πολύ είναι γνωστό ή έστω έχουμε πιάσει το υπονοούμενο από τις θέσεις της Ντόρας…

Για την άλλη καθυστέρηση λέμε. Για το όνομα του επικεφαλής (αλλά και των υπολοίπων μελών) της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013. Και κοίτα να δεις, που και ’δω έχουμε να κάνουμε (εκ καραμπόλας) με τη… Ντόρα!

Ασε να περιμένουν τον ορισμό της Οργανωτικής, Βούλγαρης, Δερβένης και λοιποί. Αν δεν βρεθεί τρόπος να μιλήσουν μεταξύ τους και ν’ ανταλλάξουν έστω και τυπική χειραψία Κούβελος και Κυριακού, Οργανωτική Επιτροπή δεν βλέπουμε.

Ηταν από ετών γνωστό ότι ο Κούβελος ήθελε να γίνει πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Θυμάστε την είσοδό του στο “χώρο” μέσω της Ιππασίας. Μετά την επιτυχία στην Πεσκάρα, οι φιλοδοξίες αναθερμάνθηκαν. Ελα όμως που ο Κυριακού θεωρεί ότι δεν ξόδεψε εκατομμύρια σε χορηγίες και αθλητικά events για να εγκαταλείψει τη θέση του τώρα, που έχει και ρόλο να παίξει.

Θα μου πείτε, τέτοιος καυγάς για μία θέση στον Αθλητισμό; Εδώ έγινε χαμός για μία θέση στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στο Βόλο! Πρώτοι και καλύτεροι ετοίμασαν σορτσάκια για να τρέξουν με τη φλόγα δήμαρχος, αντιδήμαρχος και λοιποί (του περιβάλλοντος).

Οχι, ο Νομάρχης δεν αποκλείστηκε. Απλώς δεν υπέβαλε αίτηση εντός των προθεσμιών…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου