ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτάστηκε χθες το έτος 5779

γιορτάστηκε-χθες-το-έτος-5779-688272

Για την Ισραηλίτικη Κοινότητα Βόλου •Ανακηρύχτηκε Επίτιμο Μέλος ο Ζ. Σακκής

Με αφορμή το νέο έτος 5779 που γιόρτασε χθες η Ισραηλίτικη Κοινότητα Βόλου, ανακήρυξαν επίτιμο μέλος της κοινότητας το μεγάλο δωρητή κ. Ζαχαρία Σακκή, για το συνεχές ενδιαφέρον για την κοινότητα.

Ο Ζαχαρίας Σακκής ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλοςγια τη γενναιόδωρη προσφορά του το έτος 2002 προς την Ισραηλίτικη Κοινότητα Βόλου, αλλά και για το συνεχές ενδιαφέρον του για την κοινότητα τόσο ηθικά, όσο και οικονομικά, καλύπτοντας το σημαντικό θεσμό της χορήγησης υποτροφιών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, χθες, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, κ. Μαρσέλ Σολομών, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα γιορτάζουμε το νέο έτος 5779, αλλά παράλληλα τιμάμε έναν άνθρωπο που προσέφερε πάρα πολλά για την Ισραηλιτική Κοινότητα τόσο για τις ανάγκες της, όσο και για τη συνέχιση του θεσμού των υποτροφιών που δίναμε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις υποτροφίες και γι’ αυτό ανέλαβε να μας βοηθήσει ο κ. Ζαχαρίας Σακκής. Αυτό που κάνουμε σήμερα είναι ελάχιστο προκειμένου να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο».

(Φωτο: Ηλίας Καράτσαλος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου