ΤΟΠΙΚΑ

Ο Καλαϊτζίδης έφυγε, ο Γισγάκης έρχεται

ο-καλαϊτζίδης-έφυγε-ο-γισγάκης-έρχετα-851206

Παρελθόν αποτελεί από τη Νίκη ο ομογενής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, την ώρα που οι προσπάθειες για ενίσχυση συνεχίζονται στην ομάδα της Ν. Ιωνίας. Ο Καλαϊτζίδης, που δεν κατάφερε να πείσει το Νίκο Ζαλίκα για την αγωνιστική του αξία και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έλυσε χθες κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφυγε σαν φίλος από τους κυανόλευκους και μάλιστα με δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους. Ο 21χρονος επιθετικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι και αποτελεί τον τρίτο παίκτη που φεύγει από την ομάδα, μετά τους Ζαγοριανό και Δινόπουλο, αν και για τον τελευταίο επιθυμία της διοίκησης ήταν να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό.
Από κει και πέρα οι συζητήσεις και οι επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται. Οι κυανόλευκοι περιμένουν την τελική απάντηση του Ηλιόπουλου, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων συνεχίζει να το σκέφτεται… Ο Νίκος Ζαλίκας πάντως και οι συνεργάτες τους εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εύρεση ικανού σέντερ φορ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη Ν. Ιωνία Βούλγαρος ποδοσφαιριστής προκειμένου να δοκιμαστεί.
Στα υπόψιν βρίσκεται και ο Βολιώτης, Γιώργος Τριχιάς που φέρεται να συζητά με την κυανόλευκη ΠΑΕ από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.
Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο νεαρός Γιώργος Γισγάκης, που ακόμη όμως δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Καστοριά. Ο Γισγάκης έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Αρη, της Νίκης Πολυγύρου και του ΟΦ Ιεράπετρας. Μέσα στις επόμενες ημέρες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους, αφού πρώτα όμως καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του από την Καστοριά.
Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νίκη έχει ζητήσει δανεικό από την Ξάνθη έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα χαφ, περισσότερα στοιχεία όμως δεν έχουν διαρρεύσει.

Αντίστροφη μέτρηση
Αντίστροφα μετρούν παίκτες και τεχνική ηγεσία για το πρώτο παιχνίδι του 2008, μετά από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας. Μάλιστα ξεκινούν από τα δύσκολα και με το ντέρμπι με τον Εθνικό Ολυμπιακό, από το οποίο οι κυανόλευκοι χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις. Η προετοιμασία συνεχίζεται και άπαντες πιστεύουν ότι την Τετάρτη στο ΕΑΚ θα καταφέρουν να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται για την συνέχεια. Εν τω μεταξύ ο Κουκουλής αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος νωρίτερα απ’ ό,τι υπολόγιζε το ιατρικό τιμ, μετά την επέμβαση στους χιαστούς που υποβλήθηκε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου