ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Εγώ αυτοσυγκεντρώθηκα για να τη μαγνητίσω
αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία
αλήθεια σας το λέω, απότυχα τελείως
δε μου δινε καμία, μα καμία σημασία.

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα είναι όλοι στην κυβέρνηση. Περπατάνε με την όπισθεν για να βλέπουν τα φιλικά πισώπλατα που τους έρχονται. Ποιος θα πρωτοκαρφώσει ποιον είναι η ιστορία, μπας και αδειάσουν θέσεις ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού (ή της ερχόμενης λίστας).

Διότι, ούτε έβγαλε φτερά και πέταξε από μόνη της η ατζέντα του Λιάπη μέχρι το στούντιο της Ζούγκλας, ούτε ο Βουλγαράκης έβγαλε μόνος του στο Διαδίκτυο την… Μπρούνι του (εκτός κι αν το έκανε για να ζηλέψουν όλοι), ούτε η Ντόρα διέδωσε από μόνη της ότι τα χωσε στον Ρουσόπουλο.

Το καλύτερο «καπάκι» στην ιστορία μάς ήρθε χθες με τη δήλωση του Γ. Σούρλα.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παυλόπουλος διέπραξε το κοινοβουλευτικό ολίσθημα να σπεύσει να ενημερώσει τρίτους για στοιχεία που έχω ζητήσει με κοινοβουλευτική μου παρέμβαση, πριν αυτά κατατεθούν στη Βουλή. Ας αναζητήσει ποιοι τον υπονομεύουν» είπε ο αντιπρόεδρος για τη διαδικασία προσλήψεων τη Νομαρχία.

Να εννοεί ότι κοτζάμ υπουργός Εσωτερικών δεν είχε άλλη δουλειά, παρά να κολλάει γραμματόσημα σε επιστολή προς τον Παπατόλια; Ε, λόγω φόρτου εργασίας τώρα με τον εκλογικό νόμο, μπορεί ανέλαβε τη δουλειά και κανένας υφυπουργός, έτσι;

Ευτυχώς έρχεται και η Κυριακή να χαλαρώσουμε. Θα παρακολουθήσουμε εκτενώς τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ μεγαλοδημοσιογράφων για το ποιος ήταν ο ρουφιάνος της Ρηγίλλης.

Με την ευκαιρία, σίγουρα πέτρες ήταν που πέταξαν στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΣΗΕΑ; Μήπως ήταν τίποτα αντίγραφα της δήλωσής του περί δημοσιογραφικού απορρήτου;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου