ΤΟΠΙΚΑ

Κωμωδία αξιώσεων με τον Γεράσιμο Γεννατά

κωμωδία-αξιώσεων-με-τον-γεράσιμο-γενν-851206

Η υποκριτική δεινότητα του Γεράσιμου Γεννατά κυριαρχεί στην κωμωδία του Rob Becker, «CAVEMAN» που θα “φιλοξενηθεί” σήμερα Σάββατο 12 και αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, από τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Δήμου Βόλου. Το θέατρο CORONET παρουσιάζει την κωμωδία του Rob Becker, «CAVEMAN», σε σκηνοθεσία – διασκευή Αναστασίας Παπαστάθη, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα. Αυτό άλλωστε μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι χιλιάδες θεατές που έχουν ήδη παρακολουθήσει την παράσταση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη. Ο “CAVEMAN” είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway και παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών. Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.
Το έργο του Rob Becker παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία-διασκευή Αναστασίας Παπαστάθη, μετάφραση Ερατώς Τάττη, μουσική Heimberg 5000, φωτισμούς Valentin Galle, σκηνογραφία Ειρήνης Παγώνη, κοστούμια Keira Coltrane, μουσική επιμέλεια Πάνου Φορτούνα, και παραγωγή των: Θέατρο Coronet & Mogul Theater. Παίζει ο Γεράσιμος Γεννατάς. Το ρόλο του Caveman υποδύονται εναλλάξ ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Χριστόδουλος Στυλιανού. Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα. Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: “γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες” ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Εισιτήρια για τις παραστάσεις προπωλούνται από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, 11 – 1 το πρωί και 6 – 9 το απόγευμα. Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 22€ και 18€ για τα φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου