ΤΟΠΙΚΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ Θέσεις για φορτοεκφόρτωση

κυκλοφοριακο-θέσεις-για-φορτοεκφόρτ-851206

Η κανονιστική απόφαση που καθορίζει τις θέσεις στάσης και φορτοεκφόρτωσης- προκειμένου να εξυπηρετείται η τροφοδοσία των καταστημάτων λόγω της λειτουργίας των κορυνών που αφορά σε 9 κάθετους δρόμους στην Κ. Καρτάλη και την Αναλήψεως, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση, οι θέσεις στάσης- φορτοεκφόρτωσης στους παρακάτω δρόμους:

Μαγνήτων: δυτικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο και ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο.
Δημ. Γεωργιάδου: δυτικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο και ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο.
Σπ. Σπυρίδη: βόρεια της Αναλήψεως δύο θέσεις παρά το δυτικό κράσπεδο και νότια της Αναλήψεως δύο θέσεις παρά το δυτικό κράσπεδο.
Αντωνοπούλου: βόρεια της Αναλήψεως δύο θέσεις παρά το δυτικό κράσπεδο και νότια της Αναλήψεως μία θέση παρά το δυτικό κράσπεδο.
28ης Οκτωβρίου: δυτικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο και ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις εκ περιτροπής, παρά το νότιο και το βόρειο κράσπεδο.
Γαλλίας: ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο.
Ανθ. Γαζή : δυτικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο και ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο.
Κωνσταντά : δυτικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις εκ περιτροπής, παρά το νότιο και το βόρειο κράσπεδο και ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο.
Ρ. Φεραίου: δυτικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο και ανατολικά της Κ. Καρτάλη δύο θέσεις παρά το νότιο κράσπεδο.

Οι προγραμματικές

Προγραμματικές συμβάσεις ύψους 1,9 εκ. ευρώ θα συναφθούν μέσα στο 2008 μεταξύ Δήμου και Νομικών Προσώπων.

Αυτές αφορούν στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΔΕΥΑΜΒ- ΔΕΜΕΚΑΒ ύψους 700.000 ευρώ, την προγραμματική με το Μουσείο «Αλ. Δάμτσα», το ΔΗΚΙ, το ΔΙΕΚ και τον Καλλιτεχνικό, ύψους 1,2 εκ. ευρώ.
Η προγραμματική με τη ΔΕΜΕΚΑΒ περιλαμβάνει την χρηματοδότηση εργασιών που θα εκτελέσει στο διάστημα μέχρι τέλος του έτους και ειδικότερα την συντήρηση αλσυλλίων και δεντροστοιχιών (100.000 ευρώ), επισκευές και συντήρηση πεζοδρομίων (50.000 ευρώ), σχολείων (100.000 ευρώ), συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων που έχουν παραχωρηθεί για χρήση σε όλους τους οργανισμού του Δήμου (200.000 ευρώ) και τέλος συντήρηση, διαμόρφωση, καθαριότητα πλατειών – ελεύθερων χώρων, παιδικών χαρών, κήπων, χειμάρρων, πεζοδρόμων, δρόμων, περιαστικών χώρων και ακτών, καθώς και τη διοικητική υποστήριξη και παρακολούθηση όλων των παραπάνω εργασιών (250.000 ευρώ).
Η δεύτερη σύμβαση αφορά στη συνεργασία Μουσείου «Αλ. Δάμτσα» με το ΔΗΚΙ, το ΔΙΕΚ και τον Καλλιτεχνικό, προκειμένου να αναπτύξουν από κοινού πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για την συνολική προβολή του έργου του Δήμου, με εκδόσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις και κάθε είδους δράση που αφορά στη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και της σημερινής και μελλοντικής πολιτισμικής φυσιογνωμίας της πόλης.
Στο Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας και Τεκμηρίωσης θα διατεθούν 340.000 ευρώ, στο Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης 340.000 ευρώ, στον Καλλιτεχνικό Οργανισμό 480.000 ευρώ και 40.000 ευρώ για το Μουσείο Αλ. Δάμτσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου