ΤΟΠΙΚΑ

Η Εκκλησία στο πλευρό των έγκλειστων μικροοφειλετών

η-εκκλησία-στο-πλευρό-των-έγκλειστων-851206

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος δέχθηκε σε μακρά συνεργασία τον Σύμβουλο Οικονομικών και Οργανώσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος (και Γενικό Διευθυντή των Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών της Ε.Κ.Υ.Ο) κ. Κωνσταντίνο Πυλαρινό επί θεμάτων οικονομικών και οργανωτικών.
Ο κ. Πυλαρινός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσίαση της πορείας των οικονομικών στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο την παρελθούσα Τετάρτη 12/12 και αναφέρθηκε στις προοπτικές και τις οργανωτικές βελτιώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων του προσεχούς τριετούς οικονομικού προγράμματος της Εκκλησίας.
Τέλος ανέφερε στον Μακαριώτατο τις προτάσεις του, τις οποίες εν ευθέτω χρόνω θα εισηγηθεί στα θεσμικά όργανα της Εκκλησίας για την λήψη αποφάσεων.
Ο Μακαριώτατος ζήτησε από τον κ. Πυλαρινό να χορηγηθεί το ποσόν των 30.000,00 ευρώ από την Ε.Κ.Υ.Ο. για την αποφυλάκιση έγκλειστων μικροοφειλετών του Δημοσίου (Ελλήνων και οικονομικών μεταναστών).
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Πυλαρινό για την προσφορά και το έργο – εις όλους τους τομείς – των υπ αυτού υπηρεσιών. Ζήτησε δε να μεταφέρει τις ευχές Του και τα συγχαρητήριά Του στους συνεργάτες και τους εργαζομένους στην Ε.Κ.Υ.Ο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου