ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία της Νίκης με ΠΑΟΚ για δανεικούς

συνεργασία-της-νίκης-με-παοκ-για-δανει-851206

Σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να στραφεί η Νίκη για να ζητήσει νεαρούς δανεικούς παίκτες που θα μπορέσουν να την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σε αυτές προστέθηκε χθες και ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της κυανόλευκης ΠΑΕ, υπήρξε επαφή με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για συνεργασία κατά την μεταγραφική περίοδο, αλλά και γενικότερα μεταξύ της Νίκης και του Δικεφάλου του Βορρά.
Το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας, γνωρίζοντας ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις στην αγορά και είναι λίγοι οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, θα ζητήσει την βοήθεια «μεγάλων» ομάδων για την ενίσχυσή του. Μάλιστα αρκετές επιλογές του Νίκου Ζαλίκα προβλέπουν την συνεργασία με συγκροτήματα της πρώτης κατηγορίας, όπως –έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα- ο Αστέρας Τρίπολης, ο Αρης και η Βέροια. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει πέρυσι με τους νεαρούς Παλάσκα, Ρίκα, Ζορμπά από την Ξάνθη, που είχαν έρθει όμως από την αρχή της σεζόν, το ίδιο συνέβη φέτος με τον Πάγκαλη από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ιανουάριο του 2006 με την μετακίνηση του Παπασταθόπουλου από την ΑΕΚ.
Από κει και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με Κύπριο επιθετικό, που έχει φορέσει και στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα. Φέτος αγωνίζεται σε ομάδα του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει ξανά κάτοικος Ν. Ιωνίας. Η Νίκη προσπαθεί να προχωρήσει προσεκτικά στις μεταγραφικές της κινήσεις και βάσει των εισηγήσεων του Νίκου Ζαλίκα, που έχει παραδώσει από την προηγούμενη εβδομάδα λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Οσον αφορά στην παραμονή του Γιώργου Δινόπουλου στη Νίκη, οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν κατά πολύ την απόφαση του Θεσσαλονικιού τερματοφύλακα για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο κυανόλευκος γκολκίπερ περιμένει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Χρόνη, για να συζητήσουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το γεγονός είναι ότι έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής κάνει την περίπτωση του να θεωρείται λίγο δύσκολη, όσο κι αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκφράζει και επαναλαμβάνει την προσωπική του επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ.
Εν τω μεταξύ πλησιάζουν οι μέρες και για την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, που θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της αναμένεται να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς, αλλά παράλληλα και να εισχωρήσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο κάποια νέα μέλη, που μπορούν να βοηθήσουν την ΠΑΕ.
Στα αγωνιστικά οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε αναμονή για την απόφαση της Ενωσης Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας και της διεξαγωγής του τοπικού ντέρμπι με τον Εθνικό Ολυμπιακό.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Blue Club
Εκκληση προς τα μέλη του και τους φιλάθλους της Νίκης να προσφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια που θα δοθούν φτωχές οικογένειες ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων κάνει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Εκτός από τη συνεχή και δυναμική παρουσία μας δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, τις μέρες αυτές οφείλουμε να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους Νικιώτες να προσφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια, που θα διατεθούν σε οικογένειες που πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Οι προσφορές θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του συνδέσμου (Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου) μέχρι τις 24/12/07. Για ακόμη μία φορά πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας. Αγκαλιάστε την προσπάθεια του Blue Club».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου