ΤΟΠΙΚΑ

Το αδιαχώρητο στο Χιονοδρομικό Kέντρο Πηλίου

το-αδιαχώρητο-στο-χιονοδρομικό-kέντρο-851206

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε προχθές Κυριακή στις Αγριόλευκες, πρώτη ημέρα λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου για τη φετινή περίοδο. Συνολικά πάνω από 600 άτομα χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις στο Χιονοδρομικό, ενώ περισσότερα από χίλια άτομα κατέκλυσαν από νωρίς όλους τους χώρους στο Καταφύγιο και στο ξενοδοχείο που λειτουργεί στις Αγριόλευκες.
Το πρωί της Κυριακής το χιόνι που υπήρχε στις πίστες ήταν οριακό για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, η οποία έγινε εφικτή χάρις στις προσπάθειες που έκανε το προσωπικό. Το επιπλέον χιόνι που έπεσε το βράδυ της Κυριακής αλλά και χθες, έχει ως αποτέλεσμα το Χιονοδρομικό να παραμείνει ανοικτό όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές στο Χιονοδρομικό είναι οι ίδιες με τις περυσινές. Για αρχάριους (μετά τις 12.30 το μεσημέρι) 10 ευρώ, ημερήσια κάρτα τις καθημερινές 13 ευρώ, Κυριακή και αργίες 17 ευρώ. Επίσης υπάρχουν και ετήσιες κάρτες που στοιχίζουν 100 ευρώ για άτομα κάτω των 13 ετών και 200 ευρώ για τους ενήλικες.
Επίσης μετά από συμφωνία της διοίκησης του Χιονοδρομικού με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, το δρομολόγιο που γίνεται κάθε Σάββατο-Κυριακή αποκλειστικά για το Χιονοδρομικό Κέντρο θα τερματίζει στο δεύτερο πάρκινγκ για να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και με το δρομολόγιο του λεωφορείου που πηγαίνει στη Ζαγορά και το οποίο θα αποβιβάζει στον ίδιο χώρο τους επιβάτες που θέλουν να μεταβούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου απασχολούνται 21 άτομα με σύμβαση, δύο άτομα που έχουν συμβάσεις αορίστου χρόνου, ενώ υπάρχουν ακόμη ο υπεύθυνος λειτουργίας και ο υπεύθυνος εκμετάλλευσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου