ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη 24χρονης με 1.200 δόσεις ηρωίνης

σύλληψη-24χρονης-με-1-200-δόσεις-ηρωίνης-851206

«Φορτωμένη» με ηρωίνη που αντιστοιχεί σε 1.200 περίπου δόσεις συνελήφθη 24χρονη κάτοικος Βόλου προχθές, στις 11.30 το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για την Μ. Α. του Β. άεργη, η οποία παρακολουθούνταν εδώ και περίπου ένα μήνα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στις πιάτσες των τοξικομανών. Η 24χρονη είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο μήνες, ενώ πριν από ένα μήνα είχε συλληφθεί να κατέχει μικρή ποσότητα ηρωίνης και είχε αφεθεί ελεύθερη. Από τότε βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τους αστυνομικούς του τμήματος.
Προχθές, μόλις η 24χρονη επέστρεψε στο Βόλο με τρένο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών την περίμεναν και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν επάνω της μία ποσότητα ηρωίνης σε χάρτινη συσκευασία μικτού βάρους 84 γραμ., που αντιστοιχεί σε 1.200 περίπου δόσεις ηρωίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη μετά την αποφυλάκισή της ήταν από τους βασικούς διακινητές λευκού θανάτου στην περιοχή. Η σύλληψή της μάλιστα έγινε κυριολεκτικά στο σημείο «μηδέν», καθώς μόλις είχε μεταφέρει την ποσότητα, πριν προλάβει να την διακινήσει. Η ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο διευκόλυνσης.
Η 24χρονη οδηγήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας, η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών και την παρέπεμψε στον Ανακριτή, όπου μετά την απολογία της κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Στρατιώτες
με χασίς
Στο μεταξύ προχθές στις 8.15 το βράδυ αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Άλλη Μεριάς συνέλαβαν έναν 19χρονο στρατιώτη, κάτοικο Αλλης Μεριάς και έναν 20χρονο, άεργο, κάτοικο Βόλου, καθώς κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος δράστης και να κατέχουν – μεταφέρουν δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,5 και 13,9 γρ. αντίστοιχα. Οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας, η οποία άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος τους και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Επίσης, προχθές στις 10.20 το βράδυ, στη Ν. Ιωνία συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ένας 24χρονος στρατιώτης, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει τέσσερα αυτοσχέδια τσιγαριλίκια με μίγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης. Τα αυτοσχέδια τσιγαριλίκια κατασχέθηκαν, ενώ ο 24χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας, η οποία άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου