ΤΟΠΙΚΑ

Ευκαιρία για ανασύνταξη και ξεκούραση έχει ο ΑΣΚ Ολυμπιακός

ευκαιρία-για-ανασύνταξη-και-ξεκούρασ-851206

Ευκαιρία για ξεκούραση και ανασυγκρότηση έχουν στον ΑΣΚ Ολυμπιακό μετά το διήμερο ρεπό. Οι ερυθρόλευκοι τόσο σήμερα, όσο και αύριο, έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης και απρόβλεπτης συνέχειας. Τα πρωταθλήματα δεν συνεχίζονται ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την έναρξη την επόμενη εβδομάδα, με τη λύση να δίνεται από τον υφυπουργό κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση.

Ευκαιρία ανασύνταξης
Ευκαιρία για να ανασυνταχθούν και να μπουν πιο δυνατά στην μάχη έχουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η διήμερη άδεια που έχει δώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι ευεργετική, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν και οι τραυματίες από την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής Πέτρος Κοντέων, Γιάννης Τσάγγαρης, Βασίλης Σκαρλάτος και Ίλιε Μιτρόφ παραμένουν τραυματίες με διάφορα προβλήματα. Όμως από την ερχόμενη Δευτέρα οι επιστροφές τους θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Τραυματίας υπήρξε και ο Χαϊκάλης, αλλά η θεραπεία που ακολουθούσε τελείωσε και θα ξεκινήσει για ακόμη μία φορά προπονήσεις με την ελπίδα να μην αισθανθεί εκ νέου ενοχλήσεις. Τέλος την Τρίτη θα βρεθεί στην Αθήνα ο Βασίλης Φλώρος
που θα χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον κ. Λάκη Νικολάου.
Η χρονιά για τον έμπειρο αμυντικό θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, καθώς η ρήξη πρόσθιου χιαστού δύσκολα θα του επιτρέψει την συμμετοχή σε κάποιο από τα υπόλοιπα φετινά ματς. Έτσι ως αποτέλεσμα του σοβαρού τραυματισμού του Φλώρου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα κινηθεί για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Οι μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων άλλωστε έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού μετά των Κώστα Μάγγο αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν παράλληλα και αποχωρήσεις. Μία από αυτές αφορά και τον Μπόγιαν Πέικοφ. Ο Βούλγαρος τερματοφύλακας έλυσε χθες κοινή συναινέσει το συμβόλαιο που τον δέσμευε με τους ερυθρόλευκους και έτσι αδειάζει παράλληλα και μια θέση ξένου. Ο Πέικοφ κατά την διάρκεια της ολιγόμηνης παραμονής του στην ερυθρόλευκη οικογένεια δεν κατάφερε να αποδείξει κάτι το αξιόλογο. Το μόνο που κατάφερε ήταν να αποτελέσει σε λίγα επίσημα ματς τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Από Δευτέρα τα νεότερα
Από την νέα εβδομάδα θα πρέπει να περιμένουμε για τις νέες εξελίξεις στο μέτωπο της συγχώνευσης. Οι κ.κ. Θεόφιλος Βασιλεάδης και Δημήτρης Σταυρίδης βρέθηκαν την Πέμπτη ενόψει του Δημάρχου Βόλου κ. Αλέκου Βούλγαρη και μέσα σε ευχάριστο κλίμα συζήτησαν για πρώτη φορά από κοινού το ενδεχόμενο και τις λεπτομέρειες για την συγχώνευση. Βέβαια οριστικές διαβουλεύσεις δεν υπήρχαν και οι δύο ισχυροί άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους με ή χωρίς την παρουσία του διαμεσολαβητή κ. Βούλγαρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου