ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκτονία 20χρονης φοιτήτριας στο Βόλο

αυτοκτονία-20χρονης-φοιτήτριας-στο-βόλ-851206

Τέλος στη ζωή της έβαλε χθες τα ξημερώματα Βολιώτισσα φοιτήτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Συγκεκριμένα χθες στις 2.15 τα ξημερώματα η Ι.Κ. του Ν., 20 ετών, κάτοικος Βόλου, αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο κενό από την ταράτσα της διώροφης κατοικίας όπου διέμενε με τους γονείς της σε περιοχή του Βόλου.
Η 20χρονη, που τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ανέβηκε στην ταράτσα χωρίς οι γονείς της να την αντιληφθούν καθώς κοιμόταν και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί πάνω σε σταθμευμένο Ι.Χ. και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Οι γονείς της 20χρονης με τον θόρυβο ξύπνησαν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη κοπέλα σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της (εσωτερική αιμορραγία) στις 5.30 π.μ.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη φοιτούσε σε σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου