ΤΟΠΙΚΑ

71χρονος επιτέθηκε σε ανήλικη μαθήτρια

71χρονος-επιτέθηκε-σε-ανήλικη-μαθήτρια-851206

Τις ανώμαλες ορέξεις του προσπάθησε να ικανοποιήσει 71χρονος συνταξιούχος από το Βόλο, ο οποίος επιτέθηκε σε ανήλικη μαθήτρια προχθές το απόγευμα. Η μαθήτρια κατάφερε να ξεφύγει και ανέφερε το περιστατικό στην μητέρα της, η οποία κατέθεσε έγκληση σε βάρος του και συνελήφθη.
Ειδικότερα προχθές στις 6.30 το απόγευμα, στο τέρμα της οδού Αναλήψεως στην περιοχή του χειμάρρου Αναύρου, η 13χρονη μαθήτρια επέστρεφε στην οικία της, όταν την σταμάτησε στο δρόμο ο 71χρονος συνταξιούχος.
Ο ηλικιωμένος άνδρας άρχισε με χειρονομίες να παρενοχλεί την ανήλικη μαθήτρια, ενώ στην συνέχεια την θώπευσε. Παράλληλα με ακατονόμαστες εκφράσεις πρόσβαλε την αξιοπρέπειά της.
Εντρομη η μικρή μαθήτρια προσπάθησε να ξεφύγει, κάτι που κατάφερε μετά από λίγα λεπτά. Αμέσως έτρεξε στο σπίτι της και ανέφερε στην μητέρα της τα όσα συνέβησαν, ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ.
Χθες το μεσημέρι μητέρα και κόρη υπέβαλαν έγκληση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 71χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, όπως και ψυχικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική. Ωστόσο για πρώτη φορά συλλαμβάνεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου