ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα με κύπελλο για Ν.Ο.Β.Α. και Ο.Υ.Κ.

πρεμιέρα-με-κύπελλο-για-ν-ο-β-α-και-ο-υ-κ-851206

Αύριο Πέμπτη θα διεξαχθούν οι νοκ άουτ αγώνες της Α’ προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Ο Βόλος εκπροσωπείται από δύο ομάδες, με τον Ο.Υ.Κ. να φιλοξενεί την Ν.Ε. Πατρών και τον Ν.Ο.Β.Α. να βρίσκεται στο Ηράκλειο για να τεθεί απέναντι στον ΟΦΗ. Στην ουσία οι αγώνες αυτοί αποτελούν και τους πρώτους επίσημους των δύο ομάδων, καθώς ακόμη το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δεν έχει ξεκινήσει.

Ν.Ο.Β.Α.
Από την πλευρά του ο Ν.Ο.Β.Α. θα βρεθεί απέναντι στον ΟΦΗ σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. Η ομάδα του Ν.Ο.Β.Α. θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης αεροπορικώς από την Αθήνα και την αποστολή συνοδεύουν οι ευχές του νέου προέδρου του ομίλου κ. Γεροβασίλη αλλά και των μελών του Δ.Σ. Στην αποστολή μετέχουν οι: Ζουμπουλιάς, Σταθόπουλος, Παπαγιαννάκης, Θ. Αρνάκης, Β. Αρνάκης, Κρινάκης, Χατηιωάννου, Φραγγέλης, Χ. Θεοδωρίδης, Π. Θεοδωρίδης, Χαϊδεμενάκης, Νιάκαρης και Κατσιγιάννης.

Ο.Υ.Κ.
Την Ν.Ε. Πατρών θα αντιμετωπίσει αύριο ο Ο.Υ.Κ. Βόλου με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 6 μ.μ. στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Ο Ο.Υ.Κ. θέλει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Οσο κι αν δεν τον ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου, στόχος του είναι η νίκη στην έδρα του.
Ο κ. Ζαφείρης Μαρινάγης μπορεί να υπολογίζει στους Λεωνή, Παλικάρη, Μπλάνα, Ξυφώλη, Γκαραγκούνη, Μυκονιάτη, Καραμάνη, Κολυβά, Καρυοφίλη, Παυλάκη, Ευαγγελό, Σπανό, Μαρινάγη, Βογιατζάκη, Παπαγιαννάκη, ενώ μοναδική απουσία είναι ο Κώστας Ζουμπουλιάς που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Κολ. Π. Φαλήρου 16.00 Παλαιό Φάληρο – Κέρκυρα
(Νάκος, Αδαμάοσογλου)
Κολ. Ηρακλείου 17.00 ΟΦΗ–ΝΟΒΑ
(Βασιλείου, Κουρτίδης)
Κολ. Βόλου 18.00 Ο.Υ.Κ. Βόλου-ΝΕ Πατρών
(Αργυρός, Σπανούδης)
Κολ. Χαλκίδας 19.00 Χαλκίδα –Καλαμάκι
(Μπιράκης, Μικεδάκης)
Κολ. Ποσειδώνιο 19.00 Ηρακλής–Λάρισα
(Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης)
Κολ. Γλυφάδας 19.00 Γλυφάδα –Ν.Ο. Πατρών
(Σταυρόπουλος, Μπουδραμής)
Κολ. Νίκαιας 20.00 Ιωνικός–Γ.Σ. Περιστέριου
(Κουρέτας, Καρκαντελίδης)
Κολ. Ιλίσιο 20.00 Ποσειδων Ιλ.–Νηρέας Χαλ.
(Μοίραλης, Κατσαρός)

Η κλήρωση της Β’ προκριματικής φάσης (3 Ιανουαρίου), στην οποία θα μετάσχουν και οι 8 ομάδες της Α1 (Ολυμπιακός, Εθνικός, Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, Χίος, Χανιά, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), που πέρασαν χωρίς αγώνα στους «16», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου (13.30) στα γραφεία της ΚΟΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου